1. helmikuuta 2012

Lämmintä ylle ja hankintoja

Aurinkoista helmikuuta! Kiitos kivoista kommenteista farmipistelyyn. En kuitenkaan taida kehdata ottaa sellaista kunniaa että olisin nopea pistelijä. ;) Tuo malli vaan oli niin selkeä ja mukaansatempaava että aika nopsasti valmistui. Ja taisin viettää muutaman aika perusteellisen pistelyillan Tuulen Viemän sekä Downton Abbeyn seurassa! :)
Sain valmiiksi vähän suuremman neulomuksen:


Hupullinen poncho talvi-Novitan ohjeen mukaan, tähän kului seitsemän kerää Isoveljeä. Pakkasmittarin lukemat pyörivät -20 ja -30 asteen välillä, joten ihan mielelläni otan tämän saman tien käyttöön!


Jos en olisi havainnut ristipistoblogeissa ostosbuumia viime aikoina, en varmaan kehtaisi edes näyttää näitä...


No, onhan sitä tullut käytyä ostoksilla taas... Vasemmalla Casa Ceninan tilaus joka tuli viime viikolla. Piti saada viimeiset osat noihin kumpaankin lintuaiheiseen sarjaan, ja tilasin myös pari palaa pellavaa ja lankoja tuleviin töihin. Oikealla vielä vihoviimeinen tilaus Violariumista, alehinnat houkuttelivat. Nyt vois vaikka hillitä tuota shoppailua... :)

Vilautanpa vielä mitä pistelyrintamalla on nyt työn alla. Tämä on Plum Street Samplersin malli nimeltä "Dust of Snow", tässä on kiva runo ja talvisia puita, joten tykkään kovasti! Saa nähdä miten tämä edistyy, musta lanka on nimittäin yllättäen loppumassa ja sitä tulee tähän aika paljon. Enää ei viitsisi klikkailla tilauksia, joten täytyy odottaa josko joku saisi toimitettua minulle lankaa kaupunkireissulta.

IN ENGLISH; The temperatures are between -20 C and -30 C so I´m glad I just finished knitting this hooded poncho. It´s made from quite thick yarn so it´s nice and warm.
I admit that I´ve been shopping again, from CC and the closing down sale of Violarium.
Here is a small start of what I am stitching at the moment, it´s "Dust of Snow" from Plum Street Samplers. Ireally like it, it has such a beautiful verse and pretty, snowy trees on it.

7 kommenttia:

  1. Ihan mykistävän upea neulottu poncho,niin kaunista pintaa ja tyylikäs harmaan sävy :) :)

    Näillä pakkasilla ihan varmasti tuli heti käyttöön-meinasin tänään ihan paleltua kun kävin Seinäjoella,hrrrr..
    -kotona kyllä tarkenee kun on takka ja leivinuuni antamassa suloista lämpöään.

    Ihania ostoksia jälleen..tottahan shoppailemassa käydään ,se on niin hauskaa ja terveelliistä :D

    BBD-malli on upea ,samoin nuo "nappi-lintuset",ja ihan kaikki muukin! :)

    VastaaPoista
  2. Hieno neule ja varmaan lämmin kun on noinkin paljon lankaa syönyt.
    Tuo BB:n lintumalli on aivan ihana, sitä jo toisen kerran tänään ihastelen (Marian blogissa aiemmin). Pitäneeköhän minun laajentaa "lintuharrastustani" kardinaaleista muihinkin lajeihin, on alkanut siltä tuntua;)

    VastaaPoista
  3. Ihana poncho!Todella kaunis malli ja hyvä väri.
    Hihii vai olet tehnyt ostoksia;) Hienoja juttuja.

    VastaaPoista
  4. Niin kaunis poncho, ihanan eläväpintainen, palmikot ja pitsineule sopivat hienosti yhteen.
    Kaikki lintumallit ovat ihania ja varsinkin tuo BB:n malli hivelee silmää :).

    VastaaPoista
  5. Kiitos itsellesi; olit laittanut lisukkeitakin - en osannut odottaa ollenkaan; oooh, ne linnutkin! Tuo mun lähetys oli aikas hätäisesti koottu, mutta toivottavasti pikku hilpetööreille jotain käyttöä löytyy. (En ainakaan muistanut, että olisit viimeistellyt pistelyä sormukseksi aiemmin (?) ja josko rasiakin saisi jonkun pikkupistelyn kanteensa, vaihteluksi?) Laitan sulle ensi viikolla vielä yhden jutun - tulee vähän kuin jatkokertomus ;D.

    Oi, mitkä tilaukset sullakin! Mietin kanssa pitkään tuota Violariumin lintumallia, mutta maltoin sitten mieleni, kun on niin paljon kaikenlaista jo varastoissa (ihan pakko vähän pidätellä :).)

    Tuo poncho on vietävän ihana! Enpä edes muista tuota mallia Novitalta. Täytyykin mennä kaivelemaan lehtiä, jos osuisi silmiin. (Mulle käy usein näin, että ohitan jonkun ihanan mallin kirjassa tai lehdessä ja huomaan sen vasta, kun joku on toteuttanut mallin :).)

    Täällä on 32 astetta pakkasta. Ei ehdi juuri käsitöitä tehdä, kun pitää laittaa puita pesään :D.

    VastaaPoista
  6. Heips vielä. Kyselit kardinaalilinnussa käyttämääni punaista lankaa. Se on Gentle Artin Buckeye Scarlet, minusta ihanan punainen.

    VastaaPoista
  7. Upea poncho!

    ja upeita ostoksia :). Shoppaaminen vaan on niin kivaa, mutta minäkin hillitsen nyt hetken aikaa uusien hankinnoissa, kun nyt ihan joka paikka tursuaa noita rp-tarvikkeita :D

    VastaaPoista