14. lokakuuta 2012

Halloweenies

Lumikin jälkeen teki taas mieli jotain inhimillisen kokoista pisteltävää. Otin heti tuoreeltaan työn alle tämän Plum Street Samplersin "Halloweenies"-mallin, jota esittelin viime kertaisessa shoppailukuvassa.


Näitä yksinkertaisia ja selkeitä malleja on kyllä kiva pistellä. Tässä on myös kiva värimaailma ja "ei-liian-silmille-hyppäävä" Halloweenteema.
Sain tämän myös viimeisteltyä heti tuoreeltaan, kumma kyllä. Yksinkertaiseksi koristetyynyksi, osittain siitäkin syystä ettei kaapista löytynyt mitään teemaan ja väreihin sopivia viimeistelytarvikkeita. (Näköjään en ole shoppaillut tarpeeksi!) Siispä taustalla on vain musta huopakangas, sopiva lintunappi sentään löytyi yläkulmaan.
Eilen aloitin uuden pistelytyön, joka on talvinen ja salainen. Olen ihan innostunut, kun löysin niin kauniin ja sopivan mallin. Terveisiä vaan vaihtoparille. :)

Sain myös ne loppukesästä aloitetut perussukat vihdoin valmiiksi:


Ihan kivat kintunlämmittimet tuli, Regian ohuesta itseraidoittuvasta sukkalangasta. Nyt saa taas aloittaa uusia neuleita... Jos olisin fiksu niin aloittelisin sukkia pukinkonttiin, mutta saas nähdä. :)

IN ENGLISH; I just recently bought this "Halloweenies" chart by Plum Street samplers. It was a nice quick stitch with pretty colours and "not-too-obvious" Halloween theme. I finished it as a simple cushion ornament. I realised I don´t have any finishing materials suitable for this theme, so it has a simple black felt on the backside and a little black birdbutton on top corner.
I also finally finished these simple socks that I started back in August!

10 kommenttia:

  1. Ooh, ihana halloween-malli ja ihanat sukat. Nuo regian langat on laadukkaita ja kestää käytössä vaikka ohuita ovatkin.Värit on kauniit molemmissa töissä, ei turhan räikeää vaan kivan hillittyä.

    VastaaPoista
  2. Minäkin tykkää pistelystä ,just sellainen "ei liian pelottava"
    Halloween-malli jossa on kiva sanaleikki :)
    Rpasutin tänään just ystäväni Pirkon mäyräkoiraa Urpoa...

    Upeat sukat ,voi että oot etevä neulomaan kaikkea kaunista!
    :)

    VastaaPoista
  3. Ihania töitä täällä taas! En olekaan vähään aikaan käynyt. No, nyt kaikki ymmärtävät, miksi en ole viime aikoina ollut kovin aktiivinen bloggaaja :) Mutta tosiaan, kiitos vinkistä. Minäpä kysyn saanko linkittää kaupan blogiin laskurin, laitan jonkun, tutkailen vielä niitä. Mutta tässä esim. yksi hyvä ja helppokäyttöinen http://yarntree.com/java/xstitchcal.htm
    Mitat siellä on tuumissa, mutta se on ihan helppo muuttaa senteiksi, kun kerrot vain 2,5 eli esim. 5 tuumaa on sitten 12,5 cm.

    VastaaPoista
  4. Tämä voisi olla vielä parempi: http://www.crosstitch.com/calc.html

    VastaaPoista
  5. Voi miten hauskat mäyrikset! :)
    Sukat ovat nätit.

    VastaaPoista
  6. Kaunis sukkalanka! Ja voi, ihana Halloween-tyynynen!

    VastaaPoista
  7. Kiva tuo mäyrismalli, ei tosiaankaan liian halloweenmainen!
    Kaunista sukkalankaa, minä tein nyt reissussa kahdet sukat ja kolmannet ovat hyvällä mallilla:)
    Huomenna aloittelen minä talvista mallia, langat ja kangas jo katsottu valmiiksi viiime viikolla....

    VastaaPoista
  8. Aikas kiva halloween malli, vaikka muuten halloween pistelyt eivät kyllä oikein uppoa minuun. Tämä on kuitenkin hilitty ja kivan jämäkät värit työssä.

    VastaaPoista
  9. Hello

    This is my first visit to your blog and I enjoyed reading it very much.
    Your stitching is beautiful and so is your knitting!

    VastaaPoista
  10. Ihana Halloween-työ, onneksi olkoon valmistumisesta! Tuollaiset Halloween-mallit on kivoja :) Kauniit sukatkin olet tehnyt ja upeat kirjoneulelapaset tuossa edellisessä kirjoituksessa! Täällä valmistuu vaan perussukkaa nyt, tosin tyttö huutelee että voisin toisen kirjoneulelapasen tehdä valmiiksi, ekan sai joululahjaksi ehkä toissajouluna :D

    Lennu

    VastaaPoista