7. helmikuuta 2012

Ihanaa postia :)

"Äiti, sulle tuli jotain sievää!", sanoi meidän ekaluokkalainen tänään tuodessaan postia sisälle...

Vähän aikaa sitten pistelemäni LHN maitotilamalli sai uuden kodin "Pappi puikoissa" -Outin  luota. Kysyin josko saisin vaihdossa jotain pientä pistelytarviketta, ja katsokaas mitä Outi on minulle lähettänyt!


Itse asiassa sain kaksi eri lähetystä. Ensin tulivat nuo vasemmanpuoleiset, pastellisensävyiset jutut, eli ihania kankaita, aidanauhaa, lankatokka, rusetteja, metallisia koristeita, hempeää nauhaa, pieni metallirasia sekä sormus johon voi kiinnittää pistelyn.
Tänään saapui vielä sinisävyinen "jatko-osa", ja me koko perhe täällä haukoimme henkeä ihastuksesta tuon pistellyn kuoren takia! Kuoresta löytyi kahta ihanaa maalaishenkistä kangasta, kivoja nappeja sekä tuo ripustettava lehmä (joka täytyy kyllä laittaa "maalaisaiheiseen" keittiöömme...). Ja tietysti ihanat Beatrix Potter -kortit kummassakin lähetyksessä!
Kiitos Outi kovasti, minä kun en ole tottunut näin kivoihin posteihin, niin meinaa mennä ihan pasmat sekaisin! :)

Tässä vielä lähikuvia tuosta kauniista kuoresta:
Aivan ihana! Kaiken lisäksi tämä on ensimmäinen pistelty kuori jonka olen koskaan saanut. Itse olen joskus lähettänyt pistellyn kortin mutta se ei kyllä ollut ollenkaan näin hieno. :) Tuo sydänkylkinen lehmä, sininen pellavakangas pitseineen, pienet yhden yli pistellyt lintuset, ihana kana/kukkokangas... Kiitos Outi!

Oma pistely ei ole edistynyt kovinkaan paljoa, iltaisin on väsyttänyt niin ettei neula ole pysynyt näpeissä. Tässä kuitenkin viime aikojen neulomuksia, sinisävyisiä nämäkin:


Mies tarvitsee kuulemma uusia pipoja, joten ensi hätään väsäsin peruspipon kaapista löytyneestä Isoveljestä. Tico Tico -lankaa ostin muutaman kerän alekorista, ohuemmille sukille kun olisi keväämmällä tarvetta. Yksi sukka on valmistunut itselleni, täytyy kutoa sille vielä pari niin pääsee testaamaan miten tuo lanka kestää käyttöä.

IN ENGLISH; I sent the LHN Dairy Farm chart to a fellow stitcher, and look what she sent to me! Lovely finishing fabrics, adorable buttons, etc accessories. And what a beautiful stitched envelope with a farm theme! This is also the first mailart that I´ve ever received. Thank you so much, Outi, this was a lovely surprise.
I haven´t stitched much as I´ve been so tired in the evenings, but here are my recent knitting projects; a simple hat for my husband and the first sock of a pair that I´m knitting for myself from a thin yarn.

7 kommenttia:

 1. Huikeat vaihturit! Ymmärrän hyvin että olet ihan pökerryksissä, niin ihania kaikki :)

  VastaaPoista
 2. Voi että, kaikenlaista kivaa onkin Outi sinulle laittanut, kyllä kelpaa ihastella noita useampanakin iltana:)
  Miten ihania kankaitakin, en voi kylliksi ihastella (kaiken muun ohella) toinen toistaan somempia kankaita, joita näissä rp-blogeissa aina näkee (itselleäni kun on vielä hyvin suppea valikoima).
  Kirpeät pakkaset jatkuvat täällä, pirtsakkaa helmikuun jatkoa sinnekin!

  VastaaPoista
 3. Kiva, että kuori löysi perille. Siksi piti lähettää 2 osassa, kun en olisi jaksanut pistellä niin isoa kuorta, että olisi mahtunut riittävästi tavaraa sisälle :).
  Pisteltyjä kuoria on tosi kiva tehdä - suosittelen! (Ja maitotilamalli tuossa vartoilee pöydällä; pikkuisen on vielä sampleri kesken, mutta kovasti jo odotan, että saan pistellä maitotilan myös. Meinasin vaihtaa vähän värejä, tulee enempi "meidän näköinen" - saas nähdä...)

  VastaaPoista
 4. Wau mikä paketti. No, Outin lähetykset tunnetusti on runsaita :) Nauti siis ihanasta postista. Lehmä-mailart on tosi hieno, lehmät on kivoja.

  VastaaPoista
 5. Ihana paketti Outilta. Mailartit ovat ihania ja Outi on todella taitava niitä tekemään, siitä voi ottaa mallia jos innostuu itse.

  Tico Tico on ihan hyvä ja kestävä lanka, vaikka ohutta onkin. Mulla on kaksi vuotta ollut käytössä nämä nytkin jalassa olevat sukat. Tykkään näistä ohuista kun ne mahtuvat talvikenkiin niin hyvin.

  VastaaPoista
 6. Kyllpäs saitkin runsaan postin Outilta. Sydänlehmä on hauska ja kaunis kokonaisuus koko kuori.

  VastaaPoista
 7. Ihana paketti! Tosi herttainen tuo sydänlehmä!

  Hyvää ystävänpäivän iltaa!

  VastaaPoista