2. lokakuuta 2012

Lämmintä talveksi :)

Jotain valmista sentään joskus... Tässä yksi ilta päätin, että nyt on saatava keskeneräiset "kutileet" pois kuleksimasta. Ensimmäisenä valmistuivat nämä kirjoneulelapaset:


Malli on vähän aikaa sitten ilmestyneestä Novita Seitsemän Veljestä -lehdestä, lankana tummanruskeaa Seiskaveikkaa ja samanvahvuista turkoosia Novita Ilonaa. Käänsin värityksen toisinpäin eli kuvio on tehty vaalealla langalla.


Ihan mukava ja selkeä malli neuloa, tosin aika "kiekuraisethan" nuo kuviot on, mutta jospa osaisin noita käyttää. :) Ihan itselle siis tulivat.
En kyllä ole kauhean ihastunut kirjoneuleen tekemiseen, on niin hidasta, mutta talveksihan  nuo ovat ihan ehdottomat lämpimyydessään. Kannattaa siis nähdä vaivaa! Vanhempi tyttökin on pyytänyt kirjoneulelapasia, saas nähdä milloin jaksan ottaa tilauksen vastaan.
Seuraavaksi kaivoin työn alle ohuet sukat joihin ei ollut ilmestynyt silmukkaakaan ainakaan kuukauteen. Vielä  ei ole valmista, mutta kyllä tämä päätös nyt pitää. :)

Minulle käy näköjään aina niin, että silloin kun ei ole paljoa aikaa tehdä käsitöitä, harrastan käsityötarvikkeiden shoppailua... Villalankoja olen ostanut jo pari kassillista, ja taas sorruin rp-tarvikkeisiinkin:


Osa hankinnoista liittyy salaisuuteen, mutta aika paljon on näitäkin mitä uskaltaa näyttää. Uusin JCS-joulukoristelehti oli tietysi saatava... Sitä en ole muuten avannut vielä ollenkaan! Täytyy sitten illemmalla nautiskella teekupin ääressä. Tuossa kirjassa on tosi hempeitä malleja, kuten kansikuvasta voi päätellä. Halloweenies -malli oli niin ihana että sorruin, vaikka malleja onkin nyt yllinkyllin.

 Laitan vielä kuvan Lumikkityöstä, olen pistellyt sitä vähän eteenpäin. Vieläkään en päässyt siihen vaiheeseen että kaikki ristipisto-osuudet olisi tehty! Nyt en olekaan pistellyt mitään muutamaan päivään, jokohan tänään  ehtisi kaivaa jonkun uuden työn esiin...

IN ENGLISH; I have several unfinished knitting projects, and one day I decided I have to get them finished. These warm mittens are the first ones.
 I ended up shopping x-stitch stuff again, as I really wanted to have the new JCS Ornament issue. I haven´t opened it at all yet, I´m going to sit down in the evening with the magazine and a cup of tea.
And below is pic of my Snow White project. I still haven´t finished all the x-stitch parts but I´m getting pretty close.

9 kommenttia:

 1. Ihania hankintoja, etenkin tuo Veronique Engingerin opus. Lumikki työhän on pian valmis. Se on upea.

  VastaaPoista
 2. Kauniit lapaset. Lumikista tulee kyllä niin upea, en voi olla ihailematta sitä aina, kun täällä käyn.

  VastaaPoista
 3. Varmaan tosi ihania malleja tuossa kirjassa, jossa on tyttönen ja kukkasia kannessa! Minunkin pitäisi tehdä lähinnä lankatilaus ulkomaille, BBD:n kirjassa(sama kuin sinulla) kun ei ole vaihtoehtoja dmc:lle ja pari muutakin mallia vaatisi erikoisempia lankoja.
  Hyvällä mallilla näkyy Lumikki olevan:)

  VastaaPoista
 4. Meinasi jäädä lapaset kehumatta, kun niin tiirailin tuota rp-tarvikekuvaa. Kauniit lapaset!

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniisti sopivat kirjoneulelapasten ruskea ja vaalea lanka yhteen,kirjoneuleet on minulle kuin jotain
  atomi-fysiikkaa ja tai avaruusmatematiikkaa :) :)
  Olet sinä vaan taitava kun osaat tullaisia ihanuuksia kutoa..multa puuttuu ihan kokonaan aivoista joku "Kudontakomponentti" :D

  Ristipistoshoppaiu on aina yhtä ihanaa ,terveellista ja hoitaa mieltä ja koko kehoa :) :)

  Minäkin ostin jo tuon Christmas Ornaments -lehden ja
  siellä oli taas upeita malleja.
  BBD.n ja LHN.n joulukoristeet oli ihan "must" pistellä!
  Voi kun olis vaan sitä aikaa..

  VastaaPoista
 6. Ihanat lapaset! Tuollaisista olen haaveillut, mutta eipä taida minulta onnistua. Tai ehkä jos oikein yritän?
  Shoppailu on tärkeä osa käsityöharrastusta, mitäs teet jos ei ole mistä ottaa tarvikkeita;)?
  Oi tuota kirjaa...

  VastaaPoista
 7. Niin nätit kirjokintaat, ruskea ja turkoosi on hyvä yhdistelmä. Kivat ovat ostoksesi ja Lumikkityötä huokailen täällä, miten ihana se onkaan

  VastaaPoista
 8. Upea Lumikki, aina vaan paranee :).
  Ostoksilla käyn minäkin sitä enemmän mitä vähemmän on aikaa pistellä. Kivoja lukuhetkiä joululehden parissa ja mallipostia saat täältä sitten alkuviikosta :)
  Lapaset on tosi nätit, ihanat värit ja kuviot.

  VastaaPoista
 9. Tsemppiä Lumikin kanssa, se on melkein valmis ;).
  Kivoja ostoksia; tuo joululehti on minusta taas tosi hyvä ja monipuolinen, ja onpa tosiaan kiva Halloween-malli, kyllä siihen kannatti sortua :D.
  Nätit lapaset, ja varmaan tosi lämpimät. Multakin on nykyään jääneet kirjoneuleet tosi vähälle. Nuorempana tuli niitä rustattua, mutta jotenkin nuo pistelyt tarjoavat vähän samansorttista haastetta, ettei niin kaipaa neuleissa mutkikkaita malleja nyt.

  VastaaPoista