26. lokakuuta 2013

Aika harmaata

Otsikko viittaa sekä päivän säähän että viime aikojen käsitöiden värimaailmaan. Mieliala ei sentään ole ollut näin väritön, syyslomaviikko rentoutti mukavasti ja nyt on taas ollut koulussa tosi mielenkiintoisia juttuja. Eilinen tenttikin taisi mennä putkeen. :)


Tadaa, sain seuraavan ruudun valmiiksi AaHRH:sta! Harmaa sikapossu ja melkoinen määrä omenoita. Kyllä tämä onneksi hiljalleen etenee, vaikka en olisi kyllä aloittaessa uskonut että loppuvuodesta ollaan vasta tässä. Mutta ei kiirettä...


Koko työ näyttää nyt tältä. Puoliväli häämöttää hyvinkin lähellä, noita neliönmuotoisia laatikoita on yhteensä 12, ja sitten tuo yläpaneeli. Seuraavaksi poikkean linjasta, olen aloittanut pienen välipistelyn.


Isommalle tytölle tein tilauksesta lapaset, näissä on hopeanharmaata Teddy-lankaa ja ihan tavallista sukkalankaa yhtä aikaa neulottuna.


Itselleni tein "vähän söpömmät" ranteenlämmittimet. Malli on Luonnonkauniit neuleet -kirjasta, lankana ruskeanharmaata Pikkusiskoa. Luokkakaveri kertoi aikovansa neuloa ranteenlämmittimet joihin tulee helmiä mukaan, joten minunkin täytyi sitten vähän koristautua; kiinnitin varsiin tuollaiset naiselliset kohonapit.
Nämä käsissähän ei sitten esimerkiksi tankata autoa tai viedä roskapussia. :)


Kokeilin ensi kertaa tuota Pikkusiskoa, ja oli kyllä ihan mukavan paksuista sukka- ja käsinelangaksi. Värit vaan ovat aika hailakoita, mutta jospa niitä tulisi lisää. Uudessa Novitan lehdessä olikin kaunis kirjoneulesukkamalli...
Rauhallisia harmaita loppusyksyn päiviä kynttilänvalon ja käsitöiden parissa (ja sen teekupin)!

3 kommenttia:

 1. AaHRH edistyy hienosti. Se on kyllä tosi upean näköinen.

  VastaaPoista
 2. Kauniita käsitöitä, etenkin nuo ihastuttavat ranteenlämmittimet!

  VastaaPoista
 3. Kiitos ystävällisestä komentistasi blogissani -tuli niin hyvä mieli:)
  Minä niin tykkään kirjoittaa blogania ... Voi ihmettä kun olet jo pitkällä tuossa upeassa Carriage House S. työssäsi ,sen värit on suoraan kuin syksyisestä metsästä. ja niin upeita neuleita ,kiva idea lisätä kämmekkäisiin anppeja ja helmiä :)
  Niistä niin ihanan naiselliset ,tykkään noista ihan tosissaan.Olet Sinä taitava !

  VastaaPoista