16. heinäkuuta 2011

Ostoksia!

... Eli täytyy varmaan paljastaa todellinen luontonsa heti alkumetreillä...
Tarkennan nyt kuitenkin sen verran, että muuten en juuri tykkää shoppailla ja koitan välttää "turhaa" kulutusta. Mutta käsityötarvikkeethan ei ole turhia, ja niiden hankinnassa olen kunnostautunut. :)
Minulle aina välillä kulkeutuu näitä paketteja Italiasta, ja kun kotiväki ei ihan tunnu tajuavan että kuinka ihania nämä ovat, niin näytänpä täällä tämän uusimman;

Eli muutama malli lisää, veikeä viimeistelykangas sekä ihania lankoja. Noista malleista sen verran, että ovat kaikki sellaisilta suunnittelijoilta joista pidän kovasti ja joiden malleja minulla on ennestäänkin. Ja minulla on "aarrelaatikossani" muutenkin malleja ihan riittävästi, että ei nämä kovin akuuttiin tarpeeseen tulleet!
Kaksi ihanaa eläinaiheista mallia jäi vielä jälkitoimitukseen, näytän sitten kun tulevat. Ja tuo kaupanpäällinenkin (oikealla) näyttää oikein käyttökelpoiselta.
Ja nuo langat... Useimmiten pistelen ihan DMC:n langoilla, mutta joskus pitää vähän hemmotella itseään. Vähän kirpaisi tilata nuo Belle Soie -silkit, mutta voi että ne on ihania!

Silkit on tarkoitettu tähän kauniiseen syksymalliin jonka ostin viime vuonna. Tätä täytyy kyllä päästä tänä syksynä pistelemään.

Tosi kivaa kun täällä on jo käyty lukemassa ja kommentoimassa. Siksi minä tämän päätin aloittaa, että pääsisin juttelemaan ristipistoasiosta muiden kiinnostuneiden kanssa. Lähipiirissä kun ei ole pistelijöitä, eivät ymmärrä näin mukavan harrastuksen päälle!

IN ENGLISH;
Every now and then I like to shop from Casa Cenina, and here is what I ordered recently. Two more charts will be sent afterwards. I`m so happy about these Belle Soie silks that I ordered for "Autumn Leaves And Sunfower Seeds" , which was already waiting in my stash. I hope I can start stitching it soon.

8 kommenttia:

 1. Rp-tarvikkeiden ostaminen on aina suositeltavaa ja jopa terveellistä :D

  Kiva kun laitoit kuvan ostoksistasi ,toisten valinnoista saa itsekin uusia ideoita.
  Nuo Belle Soie silkit kiinnostavat minuakin ,olen kokeillut vain Atalie ja Au ver Soie silkkilankoja..

  Syysmalli on tosi kiva ! :)

  VastaaPoista
 2. Hih, ostoskuvat on ihan parhaita! Niitä on aina niin kiva tiirailla. Meitä käsityöshopaholiceja on muuten sitten jonkun verran, eli tervetuloa siihenkin joukkoon :D

  VastaaPoista
 3. Samoilla linjoilla mennään. Muuten kyllä vältän turhaa ostelua, mutta ristipistotarvikkeiden kanssa karkaa monasti mopo käsistä =D

  VastaaPoista
 4. Unohtui sitten kommentoida, että aivan ihania malleja ja lankoja. Suosikkini taitaa olla tuo Renato Parolin.

  VastaaPoista
 5. Tietenkään käsityötarvikkeet eivät ole turhaa! (eikä miniatyyrit eikä....) Ihania varastoja sinulla! Aivan upeita malleja.

  VastaaPoista
 6. Jukra, eihän noita voi tosiaan koskaan olla liikaa! Herkullisia lankavärejä ja upeita malleja! (Meitä säästäväisiä ihmisiä, jotka löysäämme periaatteitamme rp-tavaroiden edessä on aika monta...)

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka ihana uusi blogi!!
  Olen samaa mieltä muiden kanssa, käsityötarvikkeiden suhteen ( varsinkin rp) OLEN SUORANAINEN HAMSTERI. Koskaan ei voi tietää millainen kärpänen iskee päälle, sitten on oltava varaa valita.. :)

  VastaaPoista