13. heinäkuuta 2011

Seinälle päässeitä

Tämän kesän aikana en ole saanut mitään valmiiksi ja tuntuu että edistystäkin tapahtuu tosi vähän. Syynä on ainakin se, että toistuvat helteet vetää puhdin pois ja niskat juntturaan. Sen lisäksi minulla on poikkeuksellisen monta keskeneräistä, 2 virkkuuprojektia ja 2 ristipistotyötä, ja osa näistä on tosi isotöisiä. Mutta ehkä se tästä...
Minulla on lipastonlaatikko, jossa iso kasa valmiita pistelyitä odottelee joko kehyksiin pääsyä tai muuten viimeistelyä. No, nyt alkukesästä sain viimein vietyä muutaman isomman työn käymään kehystämössä.
Huomasin että yhtään isompia tauluja onkin yllättävän vaikea kuvata, mutta ehkä näistä klikkaamalla saa vähän paremmin selvää:

Eli tässä on "Olde World Map", muistaakseni Janlynnin pakkaus jossa tuli kaikki helmineen, kimallelankoineen mukana. Tämä valmistui pari vuotta sitten ja oli kyllä aika isotöinen.


Perheen miesväki pyysi tekemään shakkilaudan. Malli on jostain taannoisesta Cross Stitch Gold -lehdestä, ja blackwork-tekniikalla tehty. Tästä tuli nyt vain tämmöinen yksityiskohtakuva. Vuoden verran tämäkin odotti kehyksiin pääsyä, mutta nyt pääsee pelaamaan. :) Tässä on mattalasi, ettei likaannu käytössä. Useimmiten tykkään kyllä kehystyttää ilman lasia.


Sitten tämmöinen... Ihastuin malliin viime kesänä, ja kun sattumoisin hääpäiväkin oli tulossa, niin pitihän se sitten tilata. Malli on Rosewood Manorin "A Token of Love", ja kangas Zweigartin Country Mochaa.
Tähän tuli minun makuuni vähän liian isot tyhjät "reunukset" pistelyn ja kehysten väliin, mutta enpä viitsi huomautella kun en edes muista mitä kehystämössä sovittiin.

Ja vielä keittiöstä... Tämäkin on valmispakkaus, DMC:ltä. Nuo erikseen kiinnitetyt yksityiskohdat on pistelty yhden yli. Tällaisia töitä missä on monia pikkukuvioita on tosi kiva pistellä.

BRIEFLY IN ENGLISH for my friend in Norway :) ;
I haven´t got much stitching done this summer, it´s just too hot. I´m showing some bigger projects that I finally  took to a framer last month. These are all stitched back in 2009 and 2010. There are still too many projects in my drawer waiting for framing or some other kind of finishing.

7 kommenttia:

 1. Onnea uudelle blogille!Sinulla on aivan upeita töitä!

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa blogistaniaan,ihana nimikin tällä blogilla :)

  Olet todella taitava ja työsi ovat aivan mahtavia :)

  Rosewood Manorin samplerisi on yksi "unelmatöistäni" eli ihanimpia malleja joita tiedän..
  Olen ite pistellyt vasta n.kolme vuotta mutta olen hyvin innokas oppimaan lisää.
  Tervetuloa tutustumaan "Lumivalkoja Ruusunpuna"-blogiini :) :)

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa blogimaailmaan, näitä kelpaakin esitellä!

  VastaaPoista
 4. Voi miten kauniita ristipistotöitä sinulla! Kiva kun aloit bloggaamaan ja jaat näitä kanssamme.
  Tervetuloa :)

  VastaaPoista
 5. Beautiful ! So nice to see your stitching !

  I love the Olde world map !

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniita töitä olet tehnyt. Sinullahan mukavaa miesväkeä on kun osaavat sanoa mitä haluavat =D

  VastaaPoista