16. joulukuuta 2011

Kolme pukkia oksalla

Tällaiset koristeet sain pisteltyä tässä vesi- ja räntäsateita kuulostellessa:


Eli kolme pukkia Prairie Schoolerin "Old World Santas II" -vihkosesta. Viimeistely on taas yksinkertanen, muttta sopinee näiden mallien tyyliin ihan hyvin. Nyt pukit nököttävät käsityölipaston päällä, ja jouluksi pääsevät sitten kuuseen seikkailemaan. Kiva saada aina vähän uusia koristeita joka vuosi.

Olin mieheni kanssa muutaman päivän reissulla "ison kaupungin ihmeitä" katselemassa ( Juu, tällaiselle maalaispitäjän asukille Helsinki on ISO kaupunki! ), ja arvaatteko mikä oli matkan kohokohta? T-paidan selkämyksestä saa aika selkeän vihjeen...


Olen ollut Beatles-fani lapsesta asti, joten oli melkoinen elämys päästä konserttiin. Paul on ihana ja oli tosi mahtavaa päästä tuollaista legendaa kuuntelemaan ja katsomaan. Mies totesi konsertin jälkeen, että "taisi olla mieluisa kun rupesit niin monta kertaa itkemään"... Kivaa oli!!!

Takaisin käsityöjuttuihin. Meillä on jouluvalmistelut vieläkin aika alkuvaiheessa, mutta vähän on jo jotain laitettu esille.Tässä kaksi jouluista pistelyä, molemmat taitavat olla JCS Ornaments -lehdestä vuodelta 2009. Sinisessä pukkimallissa  parta ja jääkarhu on pistelty valkoisella Whisper-langalla. Nytkin minulla on työn alla yksi pikkumalli JCS -lehdestä, toivottavasti sekin ehtii kuuseen tänä vuonna.


Tässä vielä tämä viimeinen Margarethasta hankittu kaappimallinen työ. Vähän on ikkunasta katsellessa erilainen tunnelma kuin kuvassa, mutta jospa se tästä vielä talveksi muuttuisi.
Loppuun vielä tuoreita tuliaisia koulun kässäntunnilta; nuorimmaisen tekemän pupun ja keskimmäisen tekemän hiiren myötä toivotan mukavia joulunodotustunnelmia kaikille!


IN ENGLISH; We have three new ornaments for our Christmas tree this year, as I´ve stitched these Santas from PS leaflet "Old World Santas II".
We took a little trip to Helsinki ( our capital in southern Finland ) and I was so excited to go to a Paul McCartney concert. I´ve been a Beatles fan since my childhood, so this was a dream come true. I admit that I burst into tears several times!
I´m showing some stitched Christmas ornaments from previous years. And below are the sweet Bunny and Mouse that my two younger kids have made at school this year, aren´t they cute? :)

6 kommenttia:

 1. Ai että, kun nuo pupu ja hiiri ovat hieno - ja yhteensopiva! - pari :).
  Ihania nuo pistelemäsi joulupukkelit, hyvä idea tuo juuttinaru-(?)rusetti; kivan rustiikki, niinkuin sanoitkin: sopii tyyliin!

  VastaaPoista
 2. Voi miten kivoja pistelyitä ja muutakin mukavaa! Joulupukki jääkarhuineen ja kissa rappusilla erityisen ihanat! Meillä ei varmaan kuuseen saisi pistelyitä laittaa, nytkin tytön mielestä meillä on niitä ihan liikaa huushollissa;)
  Onpas kiva että pääsit idolisi konserttiin!!!

  VastaaPoista
 3. Kauniita pistelyitä! Tuo kissa varsinkin on söpö. Ja aivan ihania lasten töitä!
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniita nuo vanhanajan joulupukit, näyttää varmasti hyvältä kuusessa.
  Upeita sun muutkin joulutyöt, niin kauniita ja kivoja malleja.

  VastaaPoista
 5. Prairien vanhahtavat pukit ovat kivoja, vaikka muutoin en erityisemmin ole pukkimalleista välittänyt. Tuo Jcs:n pukki on tyyliltään vähän saman tyyppinen ja on ollut minullakin pistelylistalla, vaan vielä kuitenkin tekemättä.
  Kissamallissa on hieno tunnelma ja ihanat nuo lasten tekemät käsityöt.
  Hyvää joulunaikaa teille!

  VastaaPoista
 6. Huippu hienoja joulukoristeita vaikka millä mitalla. Tuo joulupukki jääkarhuineen pitääkin kaivella esille ja pistellä tyttärelle. Hän keräilee jääkarhuja. Katsoin ensin, että mikäs Paul Mc Cartney -ristipistomalli tuo on =D. Hauskaa joulua ja ristipistorikasta uutta vuotta!

  VastaaPoista