14. tammikuuta 2012

Viikon kässyt :)

Tällä viikolla olen saanut aikaiseksi talon ja vähän pihaa. Pistellen, siis:


Malli on ihka ensimmäinen LHN -työni, "Mr´s O´Leary´s Dairy Farm" nimeltään, langat Crescent Coloursin sekä DMC:n. Puut ovat vielä aika onnettomia karahkoita, mutta kyllä ne siitä pian tuuheutuvat ja kaunistuvat. Kukkiakin tähän tulee, joten ilme muuttuu kyllä hempeämmäksi, muttei liian hempeäksi kuitenkaan.Näitä pikkuneuleita tuntuu nyt syntyvän, pimeä vuodenaika houkuttelee sohvannurkkaan. :) Sain juuri valmiiksi villasukat vanhemmalle tytölle, Maija-langasta, neljästä eri kerästä "mielivaltaisesti" raidoitetut. Tuli melkoisen värikkäät, vai mitä !? Ja tarpeeseeen tulivat, sitä ei aina pysy ajantasalla mitä kultakin lapselta on jäänyt pieneksi.
Tuo lanka on ainakin kutoessa hyvän ja laadukkaan tuntuista, saa sitten nähdä kestääkö käytössäkin. Saakohan sitä jostain tilattua, meiltä kun on pitkä matka isompien kaupunkien lankakauppoihin?

IN ENGLISH; This week I´ve started stitching my very first LHN pattern, called "Mr´s O´Leary´s Dairy Farm". The trees next to the house look quite sad at the moment, but soon they´ll be prettier as I´ll add the foliage.
I knitted a very colourful pair of socks for my eldest daughter, she had grown out of almost all the old ones.
It is so nice to sit on the sofa and stitch/knit at this time of the year, as it´s cold and snowy and days are so short.

6 kommenttia:

 1. Tuota mallia en olekaan nähnyt ennen, kiva nähdä sitten valmiina.
  Minäkin olen neulonut sukkia, jämälangoista on tulossa jo toiset vähälle aikaa. Unohtui kuvata ne ekat uutena, ovat olleet jo tytöllä käytössä joten en taida enää kuvatakaan. Kiva lanka noissa sinun sukissasi, luulisin että Tapion nettikaupasta tuota lankaa saa, siellähän on kaupan vaikka sun mitä lankaa. Maijaa en ole neulonut mutta saman firman Jannesta (vähän paksumpaa kuin Maija) tein just jämälankasukkiin terät ja tykkäsin kyllä kovasti siitä.
  Aprikoit tuleeko talvitaulujeni tilalle sitten kevättaulut. Eipäs tulekaan, talvitaulut, samaten kuin kesätaulut ovat pysyvät näyttelyt:) Syksy- ja kevättauluille ei ole (vielä) tilaa, pitää viimeistellä ne muutoin kuin tauluiksi.

  VastaaPoista
 2. Hii, sukat ja farmipistely sopivat sävyiltään yhteen :). Kauniin pehmeänsävyiset sukat.

  Kävin kurkkaamassa tuon LHN-mallin, kun olen niin utelias: siihenhän tulee lehmiäkin - ihanaa! (Taas näitä, joita tarttis saada itselle, terveisin "Lehmäfani" :D.)

  VastaaPoista
 3. LHN-malli on niin kodikkaan oloinen,meillä ei lehmiä ole mutta lähinaapurissa kylläkin.Kiva kun on niin monenlaisia aiheita noissa LHN-malleissa.Kävin blogissaan kurkkimassa että pian ilmestyy ihan uusi "Täti-malli"jonka voi itse somistaa napeilla ,helmillä tms.

  Kivat sukat :)

  Meillä neuleet on Tytön harrastus,nytkin kuuntlen kodikasta kilinää kun 15v Neiti kutoo itelleen lapasia.Sain häneltä vaal.punaisen kaulahuivin lahjaksi :) :)

  VastaaPoista
 4. Tuosta tuleekin tosi kiva tuosta Learyn tilasta. Minulle myös uusi malli - kävin katsomassa, millainen siitä tulee valmiina.

  Sukat ovat kauniit ja aina niin tarpeelliset.

  VastaaPoista
 5. Taas minulla on ollut vaikeuksia komentoida tänne blogiisi Kun painan jätä komentti painiketta, sivu jämähtää paikoilleen eikä komenttiloota aukea :(. No tällä kertaa kuitenkin onnisti :).
  Kiva pistely työnalla ja sukat ovat hauskan raidalliset, pehmeät toisiinsa sointuvat sävyt olet loihtinut niihin.

  VastaaPoista