31. heinäkuuta 2012

Pikku hiljaa...

Kyllä se lomailu vaan pitää kiireisenä... :) Pikku hiljaa olen iltaisin pistellyt eteenpäin tätä mallia, jonka aloituksen näytin viime kerralla:


Viimeksi näkyvillä oli vasen yläpuolisko, tässä näkyy oikea puoli. Tätä on ollut edelleen tosi kiva pistellä, värit ovat just eikä melkein mieleisiä. :)
Aloitin juuri tuohon alaosaan suurta tekstilaatikkoa, joka pitää sitten kokonaan täyttää mustanruskealla, ja se vaihe ei kyllä oikein houkuta... Melkein jo näen kauhukuvia, että koko syksyn pistelen tuota mokomaa laatikkoa!


Malli on LHN:n "Hillside Travelers", joka on ilmestynyt pari vuotta sitten.
Tekisi mieli muuttaa tuohon ruskeaan taloon jossa on turkoosi ovi...

Ei ole neulotuttanut oikein koko kesänä. Loppukeväästä aloitin pitsihuivin ohuesta langasta, mutta en ole malttanut keskittyä ja huivi ei ole edistynyt riviäkään.
Viime viikolla näin purppura-lilaa Seiskaveikka Raitalankaa tarjouskorissa, ja raaskin ostaa kolme kerää neuletakkia varten. Tämäkään ei ole vielä paljon alkua pidemmällä, mutta edistyy huivia nopeammin eikä vaadi keskittymistä, joten jospa tämän saisin joskus valmiiksi asti! Malli on keväisestä Novita-lehdestä.


Pihamme vaatimattomista kasveista tällä hetkellä ovat kukassa ainakin neilikkaruusut...


...kahdessa eri värissä,


ensimmäiset ryhmäruusut ovat auenneet (nimi on taas unohtunut...),


harjaneilikoita eri väreissä,


muutama liljakin on vielä noussut, pitäisikin muistaa istuttaa uusia,


ja omenapuiden oksat alkavat olla jo aika painavia. Tästä on hyvä jatkaa kohti elokuuta!


IN ENGLISH; Slowly but steady I´m making progress with my LHN "Hillside Travelers". I´ve also started a knitting project after a couple of months´ break. Someday it will hopefully be a cardigan! Below are some pics of what is blooming right now in our garden.

10 kommenttia:

 1. Hieno pistely! Sinä saat tehtyä noita isoja.. Minulla kaikki kesken. Mutta ehkä pikkuhiljaa minäkin;)
  Ihania kukkia puutarhassasi!

  VastaaPoista
 2. Hello

  Your project looks lovely!
  Pretty knitting and your flower photos are gorgeous!

  VastaaPoista
 3. Hyvin on edennyt pistelysi!
  Kiva neule tulossa, mukavat värit.
  Kauniita kukkia löytyy sinun puutarhastasi!

  VastaaPoista
 4. Kaunis tuo pistelymalli ja hienosti edistyy. Kauniita kuvia.

  VastaaPoista
 5. Tuo LHN on kyllä niin kaunis! - Mahtaisitkos malttaa tämmösestä sit luopua aikanaan ja vaihtaa sen siihen Endymion-malliin? Siis SITTEN JOSKUS...

  VastaaPoista
 6. Kiva! Se kestää kyllä vielä, mutta ehkä joskus vuodenvaihteessa... :D (Väännän nyt matonkuteista virkkuumattoja, kun en viitti kangaspuilla istua ja kudetta on monta laatikollista. Kangaspuut on nykyään meillä enempi tommonen varsin suurikokoinen koriste...)

  VastaaPoista
 7. Kiva malli ja hienosti edistyy. Ja ihania kukkia teillä!

  VastaaPoista
 8. Se Wingspan huivi on tosiaan erittäin helppotekoinen, Katjun blogiin kun hyppäät blogini viimeisen kirjoituksen linkistä, niin sieltä pääset taas hyppäämään ohjeeseen:)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana malli, mä tykkään erityisesti noista hepoista! Joskus kun neulominen ei maistu niin sitten pistellään ja joskus toiste sitte toisin päin. Kaikki valmistuu ajallaan! Ja on muuten todella kauniita kukkia sun pihalla!

  VastaaPoista
 10. Oi kun kaunis pistely ja hienosti edistyy! Ihania on kukkakuvatkin, voi miten kauniita kaikki. Ihania lomapäiviä jos ne vielä jatkuvat!

  VastaaPoista