7. elokuuta 2012

Ettei vaan loppuisi kesken :)

Tihkusateista tiistai-iltaa! Kiitos kivoista kommenteista tekeillä olevaan pistelytyöhön, tykkään siitä kovasti itsekin. Olen saanut vähän täydennystä mallilaatikkoon, ettei tosiaan pääse mallit loppumaan kesken:


Klikkailin vähän mielenpiristysostoksia Casa Ceninasta, nuo kolme ylempänä olevaa mallia sekä pellavakankaanpala ovat sieltä. Kaksi alempaa mallia vaihtokauppailin Eilan kanssa aiemmin kesällä. Kovasti tekisi mieli jo noidenkin kimppuun...
Se tekeillä oleva LHN:n pistelymallikin on taas edistynyt ihan kivasti, pelätty "musta laatikko" on jo pian valmiina. Neuletakkikin on saanut n. 15 cm lisää pituutta tässä viikon aikana, joten kyllä ne projektit pikkuhiljaa etenee...


Laitan taas yhden vanhemman työn näytille, ettei mene pelkäksi shoppailuesittelyksi. Tämä "hyvänmielenlammas" on yleensä kesäaikana esillä käsityötarvikelipastoni päällä. Se on pistelty muutama vuosi sitten, ja malli on jostain vanhasta "The Gift Of Stitching" -lehden numerosta. Kyseessä on siis verkkolehti, varmaan monelle tuttu. Minulla on muutama vanhempi vuosikerta cd-levyllä, mutta uudempia en ole tullut hankkineeksi.


Piha alkaa jo kääntyä syksyynpäin, näin sateisena päivänä vain nämä jaloangervot jaksavat kukkia innokkaasti. :)

IN ENGLISH; I`m trying to take care not to run out of x-stitch charts, so I ordered some new ones. My knitting and LHN stitching project are both doing fine, but no pictures until they are finished.
Instead here´s a photo of a much older finish of mine, a cute sheep from an old issue of  "The Gift Of Stitching" magazine.

8 kommenttia:

 1. Kivat ostokset!! Mulla on tuo samainen lammasmalli. Myin muut lehdet, mutta säästin tuon lehden juurikin tuon lampaan vuoksi. Olen sen taas unohtanut, mutta kiitos muistutuksesta :) Nykyisin en kylläkään ehdi pistellä kuin omia malleja, tarkoitus olisi syksyllä julkaista iso läjä ihanuuksia niin normipistelyyn kuin nukkekotiinkin. Tänään innostuin kokeilemaan vesiväreillä taiteilua ja voi että kun sekin oli kivaa!

  VastaaPoista
 2. Ihania uusia malleja ja söpöinen lammas.
  Jaloangervo on kaunis kukka. Meidän pihasta vielä puuttuu, mutta suunnitteilla on sen lisääminen tänne.

  VastaaPoista
 3. Miten sinä löydätkin tuollaisia ihania juttuja, tosi kivalta näyttää BRD:n malli ja tuo lintumalli.

  VastaaPoista
 4. Oi,oi oi,miten ihania ostoksia ! :)

  I love x-stitch shopping!
  :D :D

  Grilles de Marysen talvimalli on niin suloinen ,pistelin viime syksynä (?) sen jossa Pieni Täti syöttää metsän eläimiä ,tuo olis sille hyvä pari ..pitää laittaa malli muistiin.
  Lintu altaalla on ihan huippu-kiva myös..

  Lammas puun alla tosiaan tuo hyvälle mielelle :) :)

  VastaaPoista
 5. Kivoja ostoksia ja lammastaulu on ihana kuten jaloangervotkin :)

  VastaaPoista
 6. Ihania ostoksia! Olisko mahdollista, että voisit vaihtaa tuon Marysen mallin sitten joskus kun olet sen ehtinyt pistelemään? Kovasti kiinnostaisi minua.

  Tuo hyvöntuulenlammas on mainio. Sopii niin hyvin neulovalle ristipistoilijalle. Se verkkolehti on muuten nyt lopetettu. en omista yhtäkään numeroa =(!

  Tsemppiä neulomiseen, kohta on jo villatakkikelit!

  VastaaPoista
 7. Hei kiva! Ei kiirettä Marysen mallin kanssa, ei mulla hommat lopu!

  Kannen viimeistelystä sen verran, että leikkasin sopivan kokoisen pahvin ja pahvinpalan kanssa yhtä suuren palan vanua. Sitten "pingootin" työn pahvinpalan päälle kääntäen kankaan saumanvarat pahvin nurjalle puolelle. Kiinnitys lämpöliimapistooliliimalla. Vanu on tietty kankaan ja pahvin välissä. Liimasin sitten koko komeuden rasian kanteen ja lopuksi liimasin pistelyn ympärille vielä nauhan. Helpompaa kuin kuvasta voisi kuvitella.

  VastaaPoista
 8. Suloinen tuo lammas! Lammasmallit saavat kanssa aina sydämen jotenkin ailahtamaan :).
  Ja eipä tosiaan ole hullumpia mallikauppoja sulla; ihania kaikki!

  VastaaPoista