3. maaliskuuta 2013

Huivi ja sen kaveri

Tervehdys taas, täällä ollaan vaikka hieman harvemmin ilmoittelen itsestäni! Hiihtolomalla olen kylpylöinyt, vähän shoppaillut, syönyt herkkuja, tehnyt läksyjä ja onneksi myös ehtinyt ulkoilla. Lomalla ei tunnetusti jouda tekemään käsitöitä, mutta jotain on sentään valmistunut:


Tällainen virkattu huivi tuli siitä kauniinvärisestä Säde-langasta jota en voinut vastustaa. Ohje oli uusimmassa Novitassa, mutta tuo on kyllä niin helppo malli että jokainen jolla virkkuukoukku pysyy kädessä osaa varmasti.


Hih, olin tänään yksin kotona ja tuskailin valokuvaamisen kanssa. Kokeilin kameran itselaukaisinta ensimmäistä kertaa enkä kyllä ihastunut ollenkaan ...olisikin pitänyt laittaa teille tähän näytille ne pahimmat harhalaukaukset!


Näin värikäs isoäitihuivi tuli Zauberball-kerästä jonka olen joskus ostanut. Tuli juuri sopivan pieni kolmiohuivi jota voi pitää kaulalle kiedottuna. (Niitä kuvia huivi päällä ei vaan sattuneesta syystä nyt ole...).
Ihastuin tuohon lankaan niin että ostin tällä viikolla kaksi palleroa lisää. Ja vähän Novitan lankojakin sorruin hankkimaan vaikka piti olla se lankalaihis päällä... :(
Toisaalta luokan tytöt opastivat minua että hyvin - tai läpi - menneistä tenteistä pitää palkita itseään ostoksilla, joten olkoot sitten vaikka niitä! Vielä kun ehtisi vähän enemmän tekemään käsitöitä niin ei varastot kasvaisi enää.


Nyt mennään maaliskuulla ja minä se vaan kasvattelen kurpitsamaata. :) Tätä AaHRH-työtä olen pistellyt melkeinpä joka ilta tunnin verran, ja pikku hiljaa se etenee. Pistoja on työssä sen verran paljon, että edistys on pientä, mutta yhtään ei ole vielä kyllästyttänyt. Mukavan helppo malli pistellä väsyneenäkin tv:tä katsellessa. Muutama kurpitsa on tullut pisteltyä!


Loppuun kuva tästä ihanasta koristetyynystä jonka voitin Irmelin blogiarvonnassa. Ensimmäinen kerta muuten kun voitin mitään sitten lapsuusvuosien! Tykkään kovasti tuosta lämpimästä pinkin sävystä ja hennon keväisestä pistelystä. Tyynyn kaveriksi kuvaan pääsi kutileenalku ihan vaan yhteensopivien värien vuoksi. Täytyy testata tuota uutta Bambu-lankaankin kun löytyi niin kaunis väri!

IN ENGLISH; I´ve been on winter holiday this past week and have been quite busy with staying at a spa, shopping, doing homework and taking long walks and enjoying the sunshine. I haven´t had much time for crafts, but I have finished these two crocheted scarfs. Also I´ve been stitching more pumpkins and here is the current situation with my AaHRH. Still liking it a lot! I won a beautiful stitched ornament on a blog giveaway - isn´t that a perfect shade of pink!?

7 kommenttia:

 1. Ihania huiveja! Tuota Säde-huivia olen itsekin harkinnut, mutta pitäisi oppia ensin käyttämään niitä huiveja, joita kaapissa jo on, ennen kuin tekee uusia... ;) Ihana kyllä tuo värikäs huivikin, nam! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania huiveja olet virkannut! Kivasti edistyy syksyinen pistelysi ja voi että tuo Irmeliltä saamasi pistely on ihana, mua niin harmitti kun en sitä voittanut;)
  Herkullisen värinen neule puikoilla!

  VastaaPoista
 3. Ihania huiveja, ´niitä aina tarvitaan, samnoissa puuhissa olen itsekin, mutta ei vieläkään mitään valmista esiteltävää. Kauniita myös nu pistelysi, keväisiä kurpitsamaata luikuunottamatta. No, kohtahan se on taas kurpitsat kasvamassa ja nuo ortanssit pallerot tulevat ajankohtaisiksi!

  VastaaPoista
 4. Kivoja huiveja. Ihana tuo monivärinen lanka!
  Onnea arpavoitosta, se on ihana!

  VastaaPoista
 5. Kauniit huivit, ihana tuo turkoosi väri. Hienosti on myös kurpitsamaasi kasvanut :) ja puikoilla totta vie herkullinen väri.

  VastaaPoista
 6. Molemmat huivit on tosi kauniita ja ihania asusteita :)

  Syksyinen iso pistely on edenneyt minusta jo vaikka kuinka paljon,,hyvä,hyvä !!

  Arvonnassa voittamasi koriste on Irmelin "aina-täydellistä" tyyliä ja niin nättiä tulee myös Bambu-lanka neuleestasi ...

  VastaaPoista
 7. Kauniita huiveja; turkoosi on aina upea, ja onpas tosiaan värikäs kerä ollut tuo toinen! Ihana arvontavoitto myös, ja sun kurpitsamaahan tulee kypsäksi ihan passelisti sadonkorjuuaikaan - viimeistään, luulenma ;D.

  VastaaPoista