10. elokuuta 2013

Kiireisen kesän satoa

Elokuinen tervehdys!
Vieläkö joku muistaa tämän pitkään hyljättynä olleen blogin... ;)
Keväällä käsitöiden teko jäi vähiin opiskelukiireiden takia, ja kesä on ollut aika rankka lähipiirin sairasteluiden ym. huolien ja kiireiden takia, joten en ole ehtinyt kirjoittelemaan. Kesä on mennyt myös kesätöiden parissa, ja ensi viikolla opiskelu jatkuu. Lapsilla koulu alkoi jo joten syksyinen tuulahdus on ilmassa muutenkin kuin sään puolesta...

Jotain pientä on aina ollut tekeillä, vaikka valmistuminen on saattanut välillä kestää todella kauan. Viileneviin päiviin lämmikettä itselleni:


Ohuet raitasukat Jawoll Lang -langasta, väreinä tosi villit sininen ja ruskea! Näitä sileitä, ohuita sukkia tulee eniten pidettyä joten siksi niitä on usein puikoillakin.
Tytölle astetta lämpimämmät sukat:


Pääkallosukat ruskeasta ja vaaleanpunaisesta Veikasta. Kuvion malli on jostain niistä lukuisista käsityökirjoista joita olen kesän aikana raahannut kirjastosta kotiin, en enää muista minkä nimisestä.

Ristipistorintamalla on ollut valitettavan hiljaista, mutta luotan siihen että aikaa pistoillekin tulee vielä löytymään. Onneksi tarvikkeissa ei ole viimeistä käyttöpäivää!
Kevään aikana pistelin suurta AaHRH -työtäni jonkin verran eteenpäin, näytän edistyskuvia sitten kun saan aikaiseksi kaivaa työn esiin.


Nämä ostokset tein pääsiäisen aikaan, kuten mallien jouluteemasta voi päätellä... Tässä yhtenä iltana klikkailin taas uusia malleja wishlistille. Voi kun olisikin taas aikaa ja energiaa paneutua pistelyjuttuihin oikein kunnolla! (Tai edes vähän..) Täytyisi vaikka alkajaisiksi penkoa tuota omaa tarvikekaappia inspiraatiomielessä. Luontoaiheet ja samplerityyliset mallit kiinnostaisivat ainakin...


Olemme päässeet syömään syksyn satoa omasta pihasta. Näitä Huvituksia on syöty ihan urakalla, mutta silti oksat oikein notkuvat...


Loppukesä ja alkusyksy ovat minulle mieleistä aikaa, luonto on kauneimmillaan. Viime päivien sateiden jälkeen pihalle on noussut jo sieniäkin.

Mainitsinkin jo kirjastokeikat... Nyt kun ei ole ollut läksyjä eikä kokeisiin lukua, on ollut ihana uppoutua kaikkeen hömppään. Nuorimmaisen kanssa olemme käyneet ahkerasti kirjastoissa, parhaimmillaan viikon jokaisena arkipäivänä, ja kaikkien lähikuntien kirjastojen valikoimiin on tutustuttu.
Käsityökirjoja, äänikirjoja, iltasatukirjoja, uudet Ristot ja Ellat, fantasiaa, vampyyreja teinille, pieruhuumoria pojalle jne. Tällä hetkellä minulla on kesken tämä ihana tarina:


Kirjan alla näkyy työn alla oleva neulomus, ensi kerralla se toivottavasti näkyy käyttäjänsä yllä...

Olen kovasti harmitellut kun en ole ehtinyt edes kommentoimaan suosikkiblogeissani kesän aikana (ja itse asiassa minulla ei ollut konettakaan melkein koko kesänä...), mutta toivottavasti tähän asiaan tulee nyt selkeä parannus! "Back to business", tai jotain sellaista... ;)
Nyt nukkumaan, herätykseen ja aamuvuoroon ei ole enää kovin montaa tuntia!

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla kuulumisiasi!
  Sukkia onkin kiva neuloa kaiken muun ohella:)
  Ihania malleja olet tilannut, tuo Primitive Haren joulujuttu on kyllä viehättävä, se tuntuu olevan aika suosittu malli nyt, eikä ihme!
  Kohtahan se syksy onkin, odotellaanpa kuvia syyspistelystäsi, vissiin valmistuu tälle syksylle???

  VastaaPoista
 2. Kauniita sukkia olet neulonut! :)

  Tuo Marigold on kyllä aivan ihana kirja, luin sen muutama vuosi sitten silloin, kun se ilmestyi suomeksi. On ehdottomasti yksi Montgomeryn parhaita kirjoja, heti Annojen ja Runotyttöjen jälkeen tietysti. :)

  VastaaPoista
 3. Hei saara ! Emmehän me toki Sinua unohda -on ihan luonnollista että on aikoja jolloin blogissa voi olla hiljaisempaa kun elämä on muuten niin täyttä ! :)

  Sukat näyttävät todella jalkaan mukavantuntuisilta ja
  oi,ihanuus taas mitä ostoksia !

  Minulla on myös wishlistillä tuo värikkäämpi Joulu-sampleri jossa on talo ja paljon,paljon kivoja pieniä yksityikohtia .

  Ainoastaan tosi asia että mulla kolme ,neljäkin isoa sampleria kesken,joista mikään ei ole saanut pistoja oikein kunnolla hetkeen ,pidättää ostamasta tuota ihanaa mallia.

  VastaaPoista
 4. Toki muistan, ja ihanan syksyisen ristipistosi :). Niin kivoja sun suunnitteilla olevat mallitkin, ihan alkaa harmittamaan kun sitä pistelyaikaa on itselläkin ollut niin vähän ja maailma ( ja omat kaapit) täynnänsä kivoja malleja :)

  VastaaPoista