1. tammikuuta 2014

Viime vuoden viimeisiä

Hyvää alkanutta vuotta kaikille lukijoille. Pian on nämä pyhät vietetty ja arkinen aherrus jatkuu taas... 
Minua on harmittanut, kun tämä blogitouhu on jäänyt niin taka-alalle viime vuoden aikana, tuntuu etten juuri koskaan ehdi käydä kommentoimassa kauniita käsitöitä, saati sitten itse kirjoitella. Mutta eiköhän ne väljemmät ajat taas joskus koita. :)
Täytyy niitä odotellessa aina silloin tällöin raportoida näitä valmistuneita pikkutöitä:Joulun aikaan pistelin tämän The Sampler Girlin koristeen uusimmasta JCS Ornaments -lehdestä. Langat ovat omista varastoista löytyneitä sovelluksia, ja pistely tehty yhdellä säikeellä muistaakseni 36-counttiselle pellavalle.
Tein illalla väsyneenä pistellessäni virheen, jota en sitten enää jaksanut purkaa. Iso O-kirjain tuli liian ylös ja paikkasin sen alapuolelle jäänyttä liian ison tuntuista tyhjää kohtaa vielä yhdellä pienellä kruunulla.


Minulle tyypillisesti esittelen sen tässä viimeistemättömänä. :) Samassa lehdessä oli eräs toinen malli jonka olisin halunnut pistellä, samoin aikeissa oli tehdä yksi vähän isompi jouluaiheinen pistely, mutta kovasti kaipaamani langat eivät saapuneet. Tein tilauksen CC:sta jo neljä viikkoa sitten, eikä pakettia ole vieläkään lähetetty, vaikka muistelisin noiden aina aikaisemmin hoituneen tosi hyvin. Jos jotain ei ole ollut saatavilla, ovat aina selkeästi ilmoittaneet, ja usein lähettäneet heti varastossa olleet tavarat saman tien. Mutta täytyy vielä odotella joululahjaani...


Tässä vielä yksi kuva salaman kanssa. Vuoden pimeimpään aikaan vesisateessa ja sumussa eivät tahdo minun kuvaajantaitoni riittää, tuntuu että oikeaa sävyä lankoihin on mahdotonta saada.Tässä vielä pukinkonttiin menneitä pikkujuttuja, vaikka seuraavan vuoden puolella jo ollaankin... Pappa eli isäni sai villasukat kalareissuille lämmittämään. Tosin näitä ei nyt kuulemma raaski käyttää kuin sisäsukkina. :) Pääasia kuitenkin että olivat mieluisat. Etelän mailta palanneen ja flunssaa potevan varpaita paleleekin herkästi.


Nuorimmaisen paketista löytyi tällainen pörröinen virkattu pingviininpoikanen. Kuva vain on tosi huono. Malli löytyi jostain niistä lukuisista kirjaston kirjoista.


Tässä vielä todistusaineistoa siitä, että eilen satoi muutama sentti nuoskalunta... Illan aikana lumilyhty kyllä sortui jo, ja aamulla lumesta ei ollut enää tietoakaan. Aika ankealtahan tuo pimeys on tuntunut, mutta eiköhän se oikea talvikin vielä tule jossain vaiheessa.
Hyviä puoliakin löytyy; sähkölämmittäjän kukkaro kiittää, eikä ole tarvinnut jännätä liukkaita teitä. Ja syksyllä emme tytön kanssa ehtineet juurikaan retkeillä lähimetsissä, joten nyt joululomalla paljaat polut ja pehmeät sammaleet ovat houkutelleet kovasti!


3 kommenttia:

 1. Hyvää Uutta Vuotta sinulle!
  Kaunis pistely, itselläkin tuo malli listalla:). Ihania neulomuksia myös tuossa edellisessä kirjoituksessa. Varsinkin nuo siililapaset ovat tosi söpöt.

  VastaaPoista
 2. Kaunis pistely ja ylisöpö pingviini.

  VastaaPoista
 3. Supersöpö pingviini ja tosi kaunis tuo O' holy night-malli!

  VastaaPoista