18. lokakuuta 2011

Orava ja ostoksia (ja pikku arvonta!)

Halusin tehdä välillä jonkun pienemmän "välipalapistelyn", ja houkuttelevimmalta näytti suloinen JBW:n oravamalli. Omassa pihassa liikuskeleva orava alkaa olla jo melko harmaaturkkinen, mutta tämä pistelty on pirteän punaruskea:


Orava on pistelty Belle Soien sävyllä Paprika. Ja tämän sain jopa viimeisteltyä... Sattuneesta syystä tykkään aika yksinkertaisista viimeistelytavoista, ja niinpä tästäkin tuli tällainen "Prairie Schooler -tyyppinen" litteä koriste huopataustoineen.

Olen muuten tosi laiska pistelemään noita pikkumalleja! Viimeistelyn lisäksi se tarvikkeiden etsiminen täyteen tungetusta kaapista on niin työlästä, että mieluummin tulee otettua joku isompi malli jota saa sitten rauhassa pistellä monta viikkoa. :)

Tuo oravamalli oli niin mukava pistellä, että ajattelin laittaa sen eteenpäin jonkun toisen pistelijän iloksi. Siis sen  JBW:n mallin (josta unohdin ottaa kuvan...), ei tätä valmista koristetta!
Eli, jos malli kiinnostaisi, jätä kommentti tähän kirjoitukseen. Arvon mallin ensi maanantaina, 24. päivä lokakuuta.
Kuulin että bloggerissa on ollut jotain häiriöitä jotka ovat vaikeuttaneet kommentointia, mutta toivotaan että häiriöt eivät kiusaa ja kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan!

Lopuksi vielä vähän hankintoja... Tarvitsin uusia pellavakankaita ja siinä samalla tuli klikkailtua Casa Ceninasta myös herkkä viimeistelykangas sekä muutama himoitsemani malli:


Onhan niitä hyvä olla laatikossa valmiina, kun ei koskaan tiedä mitä seuraavaksi tekisi mieli pistellä! Ja kivahan niitä on ihailla sellaisenaankin... ;)

IN ENGLISH; I stitched this cute little squirrel from JBW Designs and finished it as a flat ornament. I used Belle Soie colour "Paprika"  and some DMC.
I`m giving away the squirrel chart to a fellow stitcher, so if you are interested please leave a comment, and I will draw the name next Monday (October 24th).
I needed some new linen so I ordered them from Casa Cenina along with some charts from my wishlist. It´s good to have some stash to choose from, right! ;)

8 kommenttia:

 1. Todella ihana on tuo oravamalli ja mieluusti osallistun sen arvontaan. Tuo viimeistelysi on tosi kiva. Onko se taustahuopa sitten liimattu tuohon pinkeeppiin. Tuota ideaa täytyy kyllä kokeilla jossakin työssä!

  Ihania ostoksia olet tehnyt :)

  VastaaPoista
 2. Ihana pieni malli! minulle nuo pienet sopivat oikein hyvin:). Mielelläni osallistun arvontaan.
  Kivoja ostoksia. Minä en juuri uskalla noita Casa Ceninan sivuja lukea;).

  VastaaPoista
 3. Orava-malli on niin mun tyylinen ja sopisi yhteen mun JBW kurpitsatyön kanssa :)
  Siis mukana arvonnassa minäkin!

  Casa Ceninasta tekee aina löytöjä-suosikkini on varmaan tuo
  A mon Ami Pierren Luistelijat...olet löytänyt kokoelman tosi kauniita syksy/talvimalleja :)

  VastaaPoista
 4. Onni on, että olen taas päässyt komentoimaan :)
  Kivaan arvontaan mukaan tottakai. Suloinen on tuo oravamalli ja hienostihan sinä olet sen viimeistellyt. Superkivoilla malleilla olet myös kartuttanut varastoasi. Eritoten minua viehättää tuo lintumalli ja luistelijapari.
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Ihania uusia malleja sulla, ostoksilla käynti nettikaupoissa on ihan parasta :). Orava on tosi kiva, hienosti viimeistelty. Mukana arvonnassa ehdottomasti.

  VastaaPoista
 6. Kauniisti viimeistelty orava, malli on ihastuttava ja englanninkielinen oravasana squirrel viehättävä, siispä ehdottomasti arvontaan, tykkään muistakin JBW:n malleista ja yksi kurpitsa minulla onkin.
  Ihanat ostokset:)

  VastaaPoista
 7. Ihan ehdottomasti tahtoo mukaan arvontaan! Orava on siis aivan ultimate-söpö!!
  Shoppailu on ihan mukavaa terapiaa aina välillä, tosin itsellä ainakin aina näyttää siltä että olisi paljon paljon enemmän osteltavaa kuin mihin riittää aika ja rahat... =)

  VastaaPoista
 8. En tiedä myöhästyinkö mutta oravat on yks lemppareita :)Ihania ostoksia!

  VastaaPoista