24. lokakuuta 2011

Vähän Halloween-juttuja

Ensin arvonta-asiaa: Lapset suorittivat arvonnan perinteisellä "lappu piposta" -tyylillä, ja onnettaren suosikki on Mari (Rouva Ruusupuu). Onnittelut mallin uudelle omistajalle!

Nyt ei ole näyttää mitään uutta pisteltyä. Olen pari viikkoa pistellyt eri sinisen sävyjä isoon Lumikki-työhöni. Onhan se taas pikkuisen edennyt mutta ei niin paljoa että viitsisin kuvaa ottaa. Hiljaa hyvä tulee. :)

Meillä ei sen kummemmin vietetä Halloweenia, mutta kyllä sitä lapsiperheessä tulee joskus jotain pientä keksittyä, kuten ulkona pimeässä suoritettava aarrekartta/tehtävärata. Lasten säikyttelyn ilosta minä nämä pari Halloween-malliakin olen pistellyt:


Tämän koristeen mallit ovat Prairie Schoolerin lehtisestä "Boo to You", ja aaveen sekä luurangon valkoiset osat on pistelty pimeässä hohtavalla langalla.


Tämäkin on PS:n malli, "Sweeping Cobwebs". Olisin halunnut pistellä mielestäni kauniimman "When Witches Go Riding" -mallin, mutta lapset äänestivät ehdotukseni nurin. Ajattelin sitten pistellä sen joskus myöhemmin, mutta eipäs tänä syksynä tullut mieleen ollenkaan. Kisuripustin on muuten Violariumista.


Ja taas sukat... :) Nyt ilmojen viilennyttyä huomasin että ei niitä liikaa ole, osa vanhoista on jo aika kulahtaneita. Nämä ovat ihan itselleni. Tuli vaan melkoisen värikkäät, kun langassa on raitojen lisäksi noita täpliäkin!

IN ENGLISH; The winner of the squirrel chart is Mari, congratulations to her. 
I´ve been working on my Snow White picture. It´s growing very slowly but it is a nice long term project.
We don´t really celebrate Halloween at our house. Sometimes we have a treasure hunt for the kids, and to scare them I also stitched these two Prairie Schooler ornaments last year. The upper one has some Glow in the Dark -thread in it. I´ve also knitted another pair of socks. It turned out to be really colourful yarn! :)

10 kommenttia:

 1. Oi onnea Marille, joka sai kivan oravan!
  Hauskoja töitä sinulla taas. Minäkin olen innostunut taas viileiden ilmojen myötä sukkia kutomaan:)

  VastaaPoista
 2. Kivoja Halloween-juttuja, lapset epäilemättä ovat teillä tyytyväisiä:)
  Hauska kisuripustin ja nätin väriset sukat.
  Onnea vaan Marille, malli on kyllä aivan ihana!

  VastaaPoista
 3. Ihana Mari Ruusupuu sai ihanan oravan-Onnea,onnea!

  Halloween pistelysi on hurjan,kamalan hienoja :D

  Miten lämpimän näköiset ja iloisen värikkäät sukat-kyllä villasukkia aina tarvitaan!

  VastaaPoista
 4. Kiva tuo kisu Halloween-pistelyn oikeassa ylänurkassa. Ja kissaripustin on ihana.

  Onnea Marille. Se oravamalli on kyllä tositosi kiva!

  VastaaPoista
 5. Aikas veikeitä nuo Halloween pistelyt ja kauniit pirteät sukat.
  Onnittelut Marille arvontavoitosta, tuota oravaa on kiva alkaa pistelemään.

  VastaaPoista
 6. Ihania Halloween-töitä! (Jos sulla on mallit vielä tallella ja haluat vaihtaa ne toisiin Halloween-malleihin, niin nakkaapa meiliä.)
  Kauniit sukat myös. :)

  VastaaPoista
 7. Kivoja Halloween malleja, nämä voisin itsekin pistellä.

  Kiitos arpojalle :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos vielä postista, saapui tänään ja on tosi kiva :)

  VastaaPoista
 9. Onpas kivoja Halloween-malleja! En minäkään Halloweenista sinällään osaa innostua, se on semmoinen Amerikan-juttu. Mutta nuo siihen liittyvät kuvat ovat usein hauskoja, ja vetoavat jotenkin minun mystiikkahakuisuuteenikin (ja onhan niissä yleensä lempivärejänikin, mustaa, oranssia, lilaa), joten Halloween-pistelyt kyllä kiehtovat.

  VastaaPoista