8. lokakuuta 2011

Huivi

Minun on täytynyt taas hillitä käsityöintoani, kun on pitänyt lepytellä äkäisiä niskalihaksia. Mutta kyllä pikkuhiljaa tehdenkin tapahtuu edistystä ja välillä jopa valmistuu jotain. Eilen sain valmiiksi tämän huivin:Tämä on siis kevät-Novitan ohjeen mukaan tehty Rose Mohair -langasta. Tai melkein ohjeen mukaan, jätin yhtä mallikertaa pienemmäksi ja lisäilin joukkoon muutaman pikku virheen. ;)Tein tämän sillä ajatuksella että käyttäisin ruskean takin kanssa lämmikkeenä ja asusteena ihmisten ilmoilla liikkuessani. Aika näyttää sitten kuinka paljon käyttöä oikeasti tulee. Mutta kiva tuota oli tehdä!

Viime kerralla näyttämäni kirjonta/rp-työkin on jo loppusuoralla. Jos niskat vain suostuvat niin sekin on varmaan esittelykunnossa lähipäivinä.

IN ENGLISH; I finished this shawl that I´ve been knitting last few weeks. It took quite long as I´ve had to let  my sore neck rest. It was a nice project and I´m planning to wear this with my brown jacket.

4 kommenttia:

 1. Onpas kivan ja lämpöisen näköinen!

  No hei, voihan siihen ristipistohassutukseen muuten osallistua isoillakin töillä ;D.

  VastaaPoista
 2. Ihanan pehmoisen näköinen huivi, lämmittää varmasti.
  Niin kauniita myös nuo edellisen postauksen työt, joita en päässyt silloin komentoimaan. Nyt näyttää taas kommentointi onnistuvan :).
  AOY:n pistelyt on tosi herttaisia, tykkään niistä malleista paljon, vaikka yhtäkään en ole itse pistellyt ihastellut vain.

  VastaaPoista