12. marraskuuta 2011

Talvi, tule jo!

Vain pari päivää oltiin pakkasen puolella ( ja kuura oli niin kaunista...) ja nyt on taas sumua ja harmaata riittänyt. Milloinkahan se talvi tulee...?
Tässä pari viime viikkojen pikkuneuletta:Utuisen lilan värisestä Rose Mohairista neulottu simppeli "asustehuivi", ohje oli uusimmassa Novitassa.Pitsimyssy kevät-Novitasta. Minulla jäi tuota roosanväristä lankaa yli aiemmin syksyllä valmistuneesta kolmiohuivista, ja jämät riittivät tämmöiseen. Ei ole kovin lämmin pipo mutta ehkä vähän fiksumman näköinen kaupungilla kuin ns urheilupipot. :)Pistelyissä laitoin Lumikin tauolle ja aloitin pienemmän - ja TALVISEMMAN :) - työn. Malli on Isabelle Vautierin "Magie de L´hiver". Mukavan yksinkertaista taas vaihteeksi... Innostus uuden työn aloittamiseen iski sen verran myöhään illalla, että tärkeimpänä valintakriteerinä oli helposti ja nopeasti löytyvät tarvikkeet. Paljon tämän yksinkertaisemmaksi ei voi mennä; kaksi tokkaa lankaa ja sopivan kokoinen pala metritavarana myytävästä peruspellavasta. :)

IN ENGLISH; I knitted a simple scarf and a hat from leftover yarn. And I started a new x-stitch project, "Magie de L´hiver" from Isabelle Vautier. I´m longing for winter so at least it´s nice to have a winter theme in my stitching!

5 kommenttia:

 1. Oi kuinka sievä on tuo pistelysi !! Juuri itsekin plarasain joulumalleja läpi kun joku niistä haluttaisi aloittaa. Kivoja neuleita olet myös tehnyt. :-)

  VastaaPoista
 2. Minustakin niin nätti pistely, yksinkertainen on niin kaunista!
  Neuleetkin on kivoja, pipo just sellainen kaupunkipipo:)

  VastaaPoista
 3. Punavalkoiset työt on raikkaita ja muutenkin puneinen muliinilanka pellavakankaalla näyttäää aina yhtä tyylikkäältä :)

  Kauniita neuleita,pinkki pipo on aivan kuin karkki -niin pehmeän näköinen .

  VastaaPoista
 4. Perustarpeilla saa varsin kaunista aikaiseksi, ihana talvinen työ :).
  Neuleetkin ovat varsin herkullisia.

  VastaaPoista
 5. Näinpä kyllä tekee mieli tehdä pistelyitä kunkin vuodenajan mukaan; Isa Vautierin mallit ovat minusta ylittämättömiä, joten kaunis tulee tästäkin!

  Namusenvärisiä neuleita :)

  VastaaPoista