5. marraskuuta 2011

Missäs Lumikki luuraa... :)

Koko porukan kiertänyt flunssapöpö on vähän väsyttänyt, joten pistelyidenkään suhteen ei ole ollut kovin korkealentoisia suunnitelmia. Olen hiljalleen tehnyt tätä Candamar Designsin Lumikkikittiä eteenpäin.
Hämäränä päivänä ei valitettavasti saanut tämän parempaa kuvaa:


Sinne on ilmestynyt vähän jokea, taivasta ja ruohoa. Itse Lumikista ei näy muuta kuin sitä eebenpuunmustaa tukkaa. :)  Löytyykö?!
Minulla on muutama isompi malli tarvikkeineen odottamassa ja tekisi mieli aloittaa joku niistä, mutta olen jarrutellut sen takia kun tämä Lumikki on niin suuritöinen ja vielä pahasti kesken. Saa nähdä miten tämän eipäs-juupas -kamppailun kanssa käy, vai päädynkö taas tekemään jonkun pienemmän työn. Olisi toisaalta kiva pistellä jotain talvistakin sitä lunta odotellessa...

Tässä muuten vielä esittely parista keittiön seinällä roikkuvasta taulusta:


Natural-pellavalle pistelty aakkosmalli on "De Fil en Aiguille"-lehdestä.


Tämä maalaisaiheinen puolestaan on DMC:n kitti jonka nimi on jo unohtunut, myös natural-pellavalle pistelty. Usein kehystytän ilman lasia, mutta olen todennut että näihin keittiöön ripustettaviin on mattalasi oikeasti tarpeen. Monet roiskeet on saanut näistäkin ruokapöydän lähellä roikkuvista tauluista pyyhkiä. :)

Pirteyttä ja kynttilänvaloa meille itse kullekin näihin pimeisiin päiviin ...sitä lunta odotellessa!

IN ENGLISH;We´ve had a cold virus and it is so dark this time of the year that I´ve felt quite tired. I´ve made some progress with Snow White, can you find her hair? :)
I don´t really know what to do next stitchingwise... I need a break from this project, but I don´t know if I should make a start on another big one until I´ve finished this. And it would be nice to stitch something wintery... Last year this time we had plenty of snow but now it´s all dark and wet.
Below are two pictures that are hanging in our kitchen, both stitched on natural linen. The alphabet is from french "De Fil en Aiguille" magazine and the other one is a kit from DMC.

8 kommenttia:

 1. Hui miten suuritöinen (mutta ihana) Lumikki-työ sinulla on meneillään!
  Kivat taulut keittiössä. Minä olen kehystyttänyt aina mattalasin kanssa, mutta sinultakohan sitten luin että kehystät ilman lasia, joten kaksi viimeisintä taulua on ilman lasia ja totesin että turhaanpa sitä lasia laittaa jos ei roiskeita lähellä, ovat kevyempiäkin niin.
  Minä myös olin koko viime viikon "tautisena", piti huilata pistelyistäkin pari päivää;), nyt jo parempana.

  VastaaPoista
 2. Upea Lumikki-työ tulossa. Tosi paljon pistelemistä siinä.

  Kauniita nuo keittiön taulut.

  VastaaPoista
 3. Tekeillä oleva Lumikki taulu on kerrassaan upea!! Keittiötaulusi ovat todella ihastuttavia.
  Täällä pitkittynyt flunssapöpö vaihtui keuhkoputkentulehdukseksi ym, joten lepo on entistä enemmän tarpeen! Voimia sinne!!

  VastaaPoista
 4. Ihania ovat kaikki työsi ja juu, kyllä se Lumikkikin sieltä löytyi hetken tiirailun jälkeen =D

  VastaaPoista
 5. Lumikki-työhön tulee upeat, syvät värit. En ole Disney-fani, mutta tästä tulee komea! - Ja kyllä ne hiuksetkin tosiaan sieltä jo pilkottavat :).

  Ihania nuo keittiön taulut! Erityisesti nyt tuo lehmä pisti minulle silmään (- vai sanoisinko: iski minulle silmää? :)), kun olen lehmäaiheisia töitä etsiskellyt. Minun "luottokehystäjäni" laittaa aina lasin ristipistojen päälle, ja olen kanssa juuri mattaa pyytänyt, ettei heijastele. Edellinen kehystäjä ei laittanut koskaan lasia, enkä silloin - kokemattomuuttani - osannut pyytää. Teetin hänellä monta kanavatyökehystystä, ja jokusen pistelyn. Kanavatyöt pölyävät kurjasti ja valkotaustaisiin ristipistotöihin on tullut tahroja. Se kyllä sitten ottaa päähän, eli lasittaminen on oikein hyvä juttu :)

  VastaaPoista
 6. Minä löysin lumikin hiukset -Disney taulusta tulee mahtava!!
  Keittiötaulusi on niin tyylikkäitä,tuli niistä mieleen että minäkin voisin nyt pistellä jotain keittiö-aiheista kun kesällä remontoitiin.
  Jotain astoita ja ruusuja voisi mallissa olla...pitääpä tuumata...

  VastaaPoista
 7. Ihana tuo maalaisromanttinen ristipistotaulu! Viehättävä.

  Luulen löytäneeni Lumikin hiukset. Lumikki ja seitsemän kääpiötä oli muuten elämäni ensimmäinen elokuva, jonka kävin lapsena perheemme kanssa katsomassa :-). Olin silloin varmaan liian pieni kohdatakseni noidan, mutta siitäkin selvittiin :-).

  Voimia sinne! Täälläkin odotetaan lunta ja oikeaa talvea.

  VastaaPoista
 8. Todella suuritöinen, mutta niin viehättävä tulee Lumikki työstäsi (hiuksetkin löytyivät). Kauniita ovat myös molemmat keittiötaulusi, erityisesti pidän tuosta aakkosmallista.

  VastaaPoista