11. maaliskuuta 2012

Keväisiä pistoja

Tuli taas sellainen olo että on pienen välipalapistelyn aika. Olen tainnut aiemminkin kertoa että tykkään lintumalleista, ja niinpä nytkin mallilaatikossa kaikista houkuttelevimmalta näytti tämä pikkuinen tinttityö:

 
Tämä on Lanarten pikkukitti, yksi Marjolein Bastinin kauniista luontoaiheisista kuvista. Niitä on muutama muukin hankittuna... :)
Kuten näkyy, tintti on jo ihan kevättunnelmissa, pesäntekotarvikkeita hakemassa! Olen tyytyväinen että tämä kiva malli välttyi joutumasta sinne viimeistelemättömien laatikoon... Kirkas auringonpaiste on varmaan saanut pääni jotenkin sekaisin ja päädyin viimeistelemään tämän samantien. :)

 
Maitotilapistelykin kotiutui kehystämöstä vihdoin... Melkein kuukausi piti odottaa, kun mattalasin kanssa oli jotain toimitusvaikeuksia. Tässä se kuitenkin on keittiön seinällä, samanlaisissa simppeleissä kehyksissä kuin pari naapuriaankin!

 
Vein kaksi muutakin työtä samalla kehystämöön (jes, viimeistelemättömien laatikko vajenee...), nämä ovat molemmat Prairie Schoolerin malleja. Ylemmän nimeä en nyt muista, mutta siinä on vihkosen kaikki yhdeksän pikkumallia pisteltynä yhteen.

 
Alempi on "April"-nimisestä malliläpyskästä. Kumpikin on pistelty pari vuotta sitten, joten jo oli aikakin päästä vierekkäin seinälle. Se on kevät nyt, vai mitä!? :)

IN ENGLISH; I stitched this small Lanarte kit, it´s one of the beautiful nature themed pictures by Marjolein Bastin. I like them a lot and have a few more in my stash. And more springtime decorations to our home; I got these previous projects home from the framer. First is the LHN Dairy Farm that I finished earlier this year, and then two Prairie Schooler designs that I have stitched a couple of years ago.

13 kommenttia:

 1. Kaunis tinttimalli ja viimeistely. Ihania tauluja olet saanut kotiutettua. Nuo Prairie Sampleri pupujussit näyttävät erityisen sööteiltä tuossa keskimmäisessä taulussa.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania töitä ja passaavat kyllä hyvin samalle seinälle ! Erityisesti tykkään tuosta toiseksi alimmaisesta enkä kyllä muista nähneeni sitä missään.

  VastaaPoista
 3. Oi oi mitä ihanuuksia!Mistä hankit noita malleja?

  VastaaPoista
 4. Tosi ihanat taulut!
  Ja tintti työkin on mainio. Sen värit on niin kauniit.
  Kevät ;D

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihania nuo kaikki valmiit työt. kyllä kannatti raahata kehystämöön että sait esille. Tintti on ehdottomasti mun suosikki, pidän todella paljon linnuista niin elävinä ruokintapaikalla kuin tauluun pisteltynäkin.

  VastaaPoista
 6. Oi että niin ihania kaikki!!! Ei noita osaisi paremmuusjärjestykseen laittaa, tintti on niin soma ja Prairie Schoolerit tosi kivoja. Minulla ei ole vielä yhtään ko. suunnittelijan mallia, mutta hankintalistalla on yksi syksyaiheinen malli, jossa on myös monta pikkumallia samassa paketissa.

  VastaaPoista
 7. Kauniita tauluja! Ja arvaapa mitä! Minulla on tuo tintti myös seinällä tauluna. Se on pistelty aidalle eikä pistot ole sieltä parhaasta päästä sillä tuo oli ensimmäisiä pistelyjäni. Mutta nätti se on. Minulla on siinä keltainen paspis ja valkoiset kuluneet kehykset. Kuvakin löytyy, ainakin sen toisen taulun, vanhasta blogistani www.kirsih.vuodatus.net sivulta "käsitöitäni".

  VastaaPoista
 8. Upea kokoelma rp-tauluja ,Tintti on niin söpöläinen ja
  Prairie Schooler-työt ihan uskomattoman tyylikkäitä :)

  Minulla on vasta yksi Marjolein Bastin malli odottamassa ja Prairie Schoolereita Casa Ceninan Wishlistilla....

  VastaaPoista
 9. Kaikki taulut niin upeita, tosi kivoja malleja. Ihanaakin ihanampi on sinitiainen. Tykkään myös tosi paljon lintumalleista :).

  VastaaPoista
 10. Onpas kivoja! Kauniit nuo alimmaiset kaksi mallia taas! (Alkaa taas tehdä mieli tuommoisiakin, vaikka se maitotilakin on vielä aloittamatta :D.)

  VastaaPoista
 11. Ihana tipunen. Tuo kehystetty puputyö on tosi söpö!

  VastaaPoista