3. maaliskuuta 2012

Onnea :)

Onnettaret suorittivat tehtävänsä, ja ...


Isabelle Vautierin malli menee Lumiruusulle, ja Jardin Privén malli Marjalle. Lämpimät onnittelut kumpaisellekin ja kiitos kaikille osallistujille!Olin itsekin onnekas, sillä satuin hoksaamaan oikean vastauksen Outin arvauskisassa. Palkinnoksi tuli nuo kuvassa näkyvät kirjanen, itsetehty kortti sekä ihana kirjanmerkki. Kiva palkinto, kiitos vielä Outi! :)
Meidän taloudessa on sarjisfaneja, joten kirjan jutuille on naureskeltu monena päivänä. Kirjanmerkki on paitsi ihana ja kauniisti viimeistelty, myös tarpeen. Aina on monta keskeneräistä kirjaa, ja vaikka meillä onkin jokunen "kunnollinen" kirjanmerkki (pistelty tai lasten askartelema tms), niin aina ne tuntuvat olevan kaikki käytössä ja sitten pitää etsiä jotain lippusia ja lappusia.

Päätin kyllä hillitä vähän rp-tarvikeshoppailua (muuta shoppailua en kyllä harrastakaan), mutta pikkuisen lipsuin synttäreiden kunniaksi. Olen jo pitkään ihaillut tuota The Stitching Parlorin "Birds of Killingworth" -mallia, ja nyt sen sitten tilasin. Tuosta mallikuvasta ei oikein saa selkoa, mutta kaunis, luontoaiheinen sampleri on kyseessä. Lintuja taas, yllättäen... :) Milloinkahan tuon ehtisi tehdä...
Yhden mallin siis vain ostin! Tuo toinen kuvassa näkyvä, Dimensionsin peurakitti, on lahjoitus... Tätini on sen jokunen vuosi sitten ostanut itselleen ja aloittanut parinsadan piston verran. Työ on kuulemma kuitenkin liian hankala hänen näölleen ja pinnakaan ei riitä, joten minä sitten perin tämän. Kaunis malli, mutta saas nähdä milloin tuotakin ehtii pistelemään... On aika suuritöinen ja olisi niin paljon muutakin. Toisaalta ajatus siitä että saankin yllättää tädin antamalla työn hänelle takaisin pisteltynä ja kehystettynä on aika houkutteleva...

IN ENGLISH; The lucky winners of my little give-a-way are Lumiruusu and Marja, congratulations to them!
I´ve been lucky, too; I guessed the right answer in the quiz at Outi,s blog and got this beatiful bookmark with a comic book and a hand made card. :)
I´m trying to take a little break from buying stitching stash as I´ve been shopping so much lately. Anyway, I made a small exception to celebrate my birthday by buying this lovely chart by The Stitching Parlor; "Birds of Killingworth". Also, my aunt was kind and gave me this beautiful deer kit by Dimensions, as it turned out to be too big and difficult for her to stitch.

6 kommenttia:

 1. Voi mahdoton,en yleensä ikinä voita arpajaisissa tms. siitä masentuneena en usein edes ota osaa,nyt päätin osallistua ja mitä ihmettä-voitin tällääkin !
  kiitos ihanasta palkinnosta !! :)

  Kaunis se lintu-aiheihen sampleri ja
  Dimensions peurat tietenkin aivan upeita !!

  VastaaPoista
 2. Ei voi olla totta :) Pistelypino siis kasvaa, mutta sehän on vain kiva asia :)

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajille! Ihana tuo Outilta tullut palkinto, kirjanmerkki on mainio! Mullakin tuli heti mieleen, että olis varmaan aika yllätys antaa peurat tädille joskus lahjana... Eikä sillä nyt mikään kiire ole, teet joskus ja jos tökkäsee niin teet jotain muuta välillä. Jouluja ja synttäreitä tulee joka vuosi!

  VastaaPoista
 4. Ihanat luontoaiheiset mallit molemmat!
  Voi, eipä onnistanut arpajaisissa minua:( mutta onnea molemmille voittajille:)!

  VastaaPoista
 5. Nisäkäs vrs munakas -juttu on hauska, täytyypä kertoa lapsille :D.

  VastaaPoista