20. huhtikuuta 2012

Taasko se on shoppaillut...

Pieni  enemmän tai vähemmän harkittu poikkeus siihen paljon puhuttuun shoppailutaukoon...


...tai ei niin pienikään, kun ei tavarat meinaa mahtua kuvaan! :) Tämmöinen kasa malleja tuli kuriirin mukana. Sampleri- ja primitiivistyylisiä juttuja näköjään aina tarttuu ostoskoriin. Milloinkahan nuo kaikki ehtii pistellä, kun osa on aika suuria? (Huom, mulla on jo neljä noita Carriage House Samplingsin valtavankokoisia, mutta niin ihania "Hawk Run Hollow" -sarjan malleja, ja niihin menee varmaan hyvinkin vuosi jokaiseen...)
Mutta eikös se ole vaan hyvä että ihmisellä on tavoitteita!?


Viime viikonloppuna kävin siskoni kanssa kädentaitomessuilla, mutta sieltä tuli onneksi näin maltilliset kantamukset; satuaiheinen kotelo virkkuukoukuille, lankaa huivia varten sekä tuollainen iso lintuaiheinen kortti jonka aion laittaa esille keittiöön lintujentarkkailua helpottamaan.


Takatalven innoittamana kudoin vielä lovikkalapaset kaksinkertaisesta Huopasesta. Toivottavasti ei tarvitse enää tänä keväänä käyttää!


Tässä vaihekuva siitä viime kerralla näyttämästäni aloituksesta. Nyt varmaan alkaa jo hahmottua, että kyseessä on kuva Beatrix Potter -hahmo Jeremias Rimppakintusta. Eila jo tiesikin, että sammakosta on kyse; lienee selaillut Potter-mallikirjaa ahkerasti viime aikoina! ;)
Outin arvaus Rumasta ankanpoikasesta oli loistava, siinä vasta kovista kokemuksista selvinnyt sankari!

IN ENGLISH; Here´s a proof that I´ve been shopping once again... I bought these lovely charts from Casa Cenina, and the things in the lower picture I bought from the fair last weekend.
It´s the later half of April, but we still have cold and snowy weather. I knitted a warm pair of mittens, but let´s hope that I don´t have to wear them until next winter!
Here´s a progress picture of my WIP; It´s Jeremy Fisher from a Beatrix potter story. I have this chart book by Mango Publications, and I just adore all those characters.

8 kommenttia:

 1. Oi ku söpö sammakkoinen tulossa :)

  VastaaPoista
 2. Hei, Jeremiashan se tosiaan näyttää olevan! Kyllähän hän sadussa kovasti kokemustensa kovuutta päivitteli, vaikka muistaakseni siitä ei muuta haittaa ollut kuin kuraisuus. Mutta hänhän onkin herrasmies, joten... :D

  Mutta oletpas taas ihania malleja löytänyt, ja vaikka kuinka! Tuo pupumalli tuossa keskellä on niin kaunis, että ihan heikottaa! Kyllä tosiaan varastoa pitää olla, että voi valita, kun inspiraatio iskee! Ja todistettavasti olet kyllä saanut jotain aikaiseksikin, joten uusien mallien hankkiminen on oikein hyvin perusteltua!

  VastaaPoista
 3. Joo, kyllä BP-kirjaa on tullut selailtua:)
  Sulla on taito löytää kauniita malleja, tuo "sarjakuvamalli" on erityisen ihana.
  Kylmää on vielä, vaan voi kun lämpenisi ja saisi laittaa lapaset kesäteloille.
  Kivat messuhankinnat, kaunis huivi tulee tuosa langasta ja lintukorttia kelpaa pitää esillä.

  VastaaPoista
 4. Ihanan oloinen Jeremiashan se siinä. Kivoja malleja olet löytänyt. Blogissani on sinulle tunnustus. Käyhän kurkkaamassa. Pistelyn iloa. Niina

  VastaaPoista
 5. Rp-tarvikkeiden shoppailu on aina suositeltavaa,terveellistä ja siitä on iloa ostajalle ja vielä blogi-ystvävillekin jotka jaksavat ihailla malleja määrättömästi :) :) !!!

  Sulla on kyllä todella hyvä maku ja pettämätön tyylitaju! :)
  Tuo Stitching Parlor on mulle ihan uusi suunnittelija -täytyypä käydä tutkimassa mallejaan..
  Näin sitä aina toisen ostoksista huomaa juttuja jotka on iteltä menyt ihan ohitse..

  Jeremias on huippu hieno herrasmies ,oikea englantilainen Gentlemen !

  VastaaPoista
 6. Tosi kivoja malleja olet ostanut!! Ja sammakko on lutuinen. Tuo malli minullakin on ja joskus haaveilin, että pistelisin sen kesäkassiksi. Minkäköhän kesän... Joku tulevista, mutta ei tämä kesä :)

  VastaaPoista
 7. Kiva lukea välillä, että mutkin shoppailee... Mä oon joskus miettiny, et millonkahan sitä oikeestaan on liikaa malleja? Ei varmaan koskaan.... Kivat lovikkalapaset, sitten ensi syksyksi...=)

  VastaaPoista
 8. Kerta kaikkiaan ihania malleja olet shoppaillut! :)

  VastaaPoista