15. elokuuta 2012

Valmista tuli!

Eilen illalla tein viimeiset pistot tähän LHN:n "Hillside Travelers" -työhön. Kankaana Wichelt-Perminin 32ct pellava sävyltään "Desert Sand", lankoina DMC, CC ja GAST.


 Ylinnä koko komeus ja sitten sarja hieman lähempää otettuja kuvia vasemmalta oikealle. :)


Tämäkin joutuu nyt sinne viimeistelemättömien laatikkoon, lukuisten muiden seuraksi... Täytyy tässä joku kerta ryhdistäytyä ja viedä kaupunkireissulla taas muutama kehystämöön. Tämä on ainakin niin erikoisen muotoinen ettei taida valmiskehyksiä löytyä.


Lapsilla alkoi tänään koulu, mielellään menivät. Nyt sitten päällystellään kirjoja ja totutellaan arkirytmiin. :)


Ama-neiti oli meillä viime viikolla yökylässä. Pikkuisen meinasi nukkumaanmenoaikaan itkettää, mutta hienosti meni, reipas koira!


IN ENGLISH; Last night I put in the final stitches on LHN "Hillside Travelers". I really like it, and should get it framed soon, it´s too pretty to lay in a drawer. The fabric is 32ct linen by Wichelt-Permin, colour "Desert Sand", and threads are DMC, CC and GAST.
Kids´ school started today and it´s quite nice to get started with the normal routine.
We took care of my sister´s puppy for a couple of days, she´s so sweet! :)

17 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuli tuosta LHN-sampleristasi !
  Tuo oli kyllä aikas isotöinenkin kun siinä on niin paljon kokonaan pisteltäviä alueita ja kangaskin oli suht tiheää.
  Jälleen kyllä lopputulos palkitsee tehdyn työn.
  Haluaisin kyllä pian nähdä tämän kehystettynä ,taulusta tulee oikea huoneen kaunistus !! :)

  Mitähän kaunista ja kivaa seuraavaksi pistelet!!?

  Oi,oi kun on söötti pieni koira!
  Niin hellyyttävän ilmeikkäät silmät hänellä..

  VastaaPoista
 2. Onpas upea kokonaisuus1 Ja musta laatikkokin valmistui kuin itsestään :)
  Kannattaa innostua siitä viimeistelystäkin välillä, saa yllättävän nopsaan kaikkea kivaa kun pistelyt on jo valmiina.

  Ja niin se koulu sitten alkoi. Ihan hienoa että saatte päällystää kirjoja. Meillä ei ole vielä ensimmäistäkään kirjaa näkynyt, ei uutta eikä käytettyä, koska kouluun tuli arvioitua enemmän oppilaita ja kirjat loppuivat kesken....

  VastaaPoista
 3. On se kyllä hieno pistely! Tosi kivoja yksityiskohtia löytyy, erityisesti tykkään noista oravista puun juurella!
  Minähän päätin taannoin, että pyrin viimeistelemään työt heti valmistuttua ja se päätös on pitänyt hyvin, ihme kyllä!

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis! Siitä tulee upea taulu.

  VastaaPoista
 5. Jestas, joko sinä sen ehdit valmiiksi! On se upea! Mun Endymion vol. 2 on vielä ihan vaiheessa, kun on aika mennyt vaihtoja ja RR:eita pistellessä, marjoja poimiessa ja on tuo pistelytapaaminenkin ensi lauantaina tulossa... Malttaisitko odottaa mallienvaihtoa vielä vaikkapa kuukauden?

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka hieno ristipistotyö! Ama on huippusuloinen <3.

  VastaaPoista
 7. Juu,en epäilekään, että olisit hoputtanut, mutta pieni kannustin tekee kyllä aina hyvää! :D - Ja arvaas hei, kuinka monta mallia mulla olis listalla semmoisia, jotka tekis mieli aloittaa ihan vaikka heti? Taitaapa olla lähempänä viittäsataa kuin viittäkymmentä :D. Palataan asiaan lähiviikkoina...

  VastaaPoista
 8. Nappeja, hmm... Polinkaa olet varmaan jo käynyt katsomassa? Entäs Lankaideaa? Tai Lankalinjaa? Kaikenlaisia nettikauppoja, missä myydään neulelankaa, kannattaa katsastaa...

  VastaaPoista
 9. Tervehdys! Erinäisten järjestelyiden jälkeen: nyt voitais laittaa postia liikkeelle :).

  VastaaPoista
 10. Oikeastaan arvasin/muistinkin, että Praier Schooler on sun tyyliä. Jos sulla on joskus semmoinen tunne, että haluaisit esim. myydä niitä mallivarastojasi eteenpäin, täällä Pinsiössä olis yks henkilö, joka vois ostaa :D. (Mulla ei taida olla kuin nuo 2 blogiini kuvaamaani mallia ja sit yksi ompeluaiheinen, jonka sain synttärivaihdossa viime vuonna.) - Sulle lähtee tänään postia. Toivottavasti isäntä muistaa käydä postin kautta tarkistamassa myös postimaksut... (Oli kyllä tänä aamuna poikkeuksellisenkin tokkurainen. Nää kuudelta heräämiset näemmä rasittavat muita heräämään joutuvia perheenjäseniä - yksi poikakin menee koulutaksiin jo 6:50, niin joutuu heräämään kuuden maissa - mutta mulla pyyhkii vielä hyvin, kun on valoisaa aamulla. Saa sit nähdä, kuinka käy, kun illat pimenee...)

  VastaaPoista
 11. EDIT: Piti tietysti kirjoittaa "Prairie", mutta hössö, mikä hössö, kirjoittelee, mitä sattuu :D. (Ja sama pätee puhumiseen...)

  VastaaPoista
 12. Poikkean vielä sua sen verran kiusaamaan, että tuossa neulelankakauppoja selaillessani tuli mieleeni, että onhan täällä meilläkin päin nappeja netinkin kautta myynnissä: täällä .

  VastaaPoista
 13. Mun mielestä tuo ees taas suukka on sellasta aika napakkaa neulosta kun siinä tehdään joka toisella kerroksella silmukan siirto. Ja kun sen varren aloittaa niin aika nopsaan siinä selviää onko liian iso ympärysmitta vai ei. Silmukkamäärän vähentäminenkin onnistuu kunhan vaan vähentää sen koko yhden mallikerran verran. Kannattaa kokeilla!

  VastaaPoista
 14. Hihii, mä löydän koko ajan näitä ihania nappeja, käys vaikka katsomassa täällä :).

  VastaaPoista
 15. Oi kun ihana! Todella kaunis ja isotöinen. Noissa LHN:n malleissa on monesti niin ihanat värit. Ja talot ja puut ja kaikki :)

  Lennu

  VastaaPoista