22. marraskuuta 2012

Talvinen lintuvaihto

Osallistuin keväällä elämäni ensimmäiseen rp-vaihtoon, kun Eila ehdotti lintuaiheisen vaihdon tekemistä. Nyt vaihdoimme "jatko-osat" eli talviset lintupaketit.
Eilen postilaatikosta löytyi paketti, ja kääröjen sisältä paljastui tämmöinen ihanuus:


Voitte arvata että huokailin ihastuksesta. :) LHN:n malli on niin tunnelmallinen, ja Eila on nähnyt paljon vaivaa kootessaan tämän ihanan neulavihon. Olen ihan erityisen iloinen saatuani jotain tällaista minkä kokoamiseen ei omat taidot ja rohkeus riittäisi!


Tässä näette taustapuolen....


Ja tässä sisäpuolen... Voikos tätä enää neulavihoksi kutsuakaan kun  lokeroita ja tarvikkeita on näin monenlaisia?


Tässä lähikuvassa taskusta löytyneet kirjontasakset söpöine saksikoristeineen. Nämä ovat paitsi ihanat myös tarpeeseen tulleet, sillä minulla oli tasan yhdet kirjontasakset ennestään (eikä ensimmäistäkään saksikoristetta)!


Toisesta taskusta löytyi silmukkamerkkejä, ja neulavihon välissä oli myös pala kimaltelevaa pistelykangasta sekä bambupuikot. Puikot pääsevät varmasti pian tositoimiin, sillä olen aloittanut liian suureksi paisuneen sukkalankavaraston kutistusoperaation ja vielä ainakin toistaiseksi intoa riittää kovasti. :)
Ja kimallekankaalle on tietysti pakko pistellä jotain jouluista...


Paketissa oli vielä tällainen ihana kirja, jossa on herkkiä lintupiirroksia ja lyhyitä tarinoita. Juuri sopiva tutkittavaksi joulunodotusajan iltasatuhetkinä...
Kiitos vielä Eila ihanasta vaihdosta!
Kuvat eivät valitettavasti näin pimeänä vuodenaikana ole kovin hyviä, teidän pitäisi nähdä tuo neulavihko ihan livenä...

Minä pistelin Eilalle tällaisen pikkutaulun:


Malli on Carriage House Samplingsin suuresta jouluaiheisesta samplerista "Christmas at Hawk Run Hollow", yksi sen kahdestatoista "ruudusta". Minulla on tuon sarjan samplereita useampi odottamassa pistelyä, mutta en ole antanut itselleni lupaa aloittaa ennenkuin se iänikuinen Lumikki on valmis, joten oli ihana varaslähtö päästä pistelemään tämä yksi ruutu... Muistelen Eilan joskus kertoneen että hän pitää kardinaalilinnuista, joten toivottavasti pistely on mieluinen.
Vähän samalla teemalla jatkoin näiden käsityöaiheisten lisukkeiden kanssa:


Kahta sinisävyistä lintuaiheista viimeistelykangasta sekä pätkä Emmulista tilattua nauhaa.


Tampereen messuilta otin vielä jotain pikkulisukkeita vaihtopakettiin; Talviset kynttilät ja servetit sekä pala Emmulin kojusta ostettua (yllätys yllätys...) lintukangasta!

P.S. Sain Eilalta viestin että paketti tuli perille ja tykkää kuulemma pistelystä, joten voin huokaista helpotuksesta... :) On tämä aikas jännittävää näin kokemattoman vaihtelijan näkökulmasta!!

IN ENGLISH; I had an exchange with my blogging friend Eila. The theme was wintery birds, and above you can see the lovely needlecase Eila sent me. I also got scissors, a piece of sparkly stitching fabric, knitting accessories etc, and a lovely book with beautiful bird drawings.
I stitched a block from "Christmas at Hawk Run Hollow" by Carriage House Samplings. I remember Eila telling she likes cardinals so I hope she likes my stitching, too. I also sent some bird themed finishing fabrics and candles.

6 kommenttia:

 1. Eila tykkäs kyllä juu, ihan kaikista paketista löytyneistä tavaroista!!! Pistely on maailman ihanin, sanoo nimim. sen onnellinen omistaja:)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihania ovat molemmat vaihdot.

  VastaaPoista
 3. Kauniin neulavihkon lisukkeineen sait Eilalta ja aivan ihana on myös sinun pakettisi Eilalle. Pistellyt linnut talvisella oksalla ovat tosi ihanat ja nuo sinipohjaiset lintukankaat ovat todella kauniit.

  VastaaPoista
 4. Kertakaikkiaan upeat vaihdot molempin suuntiin,wau!
  Ihanat lintupistelyt molemmilla ja tosi paljon olitte keksineet molemmat lintuaiheisia lisukkeita :)

  Pistelemäsi kardinaalilinnut ovat niin kauniin punaisia -taitavat olla USA.laisille yhtä rakkaita talvilintuja kuin meille kotoisat punatulkkumme :)

  Ristipistovaihdot on niin mukavaa puuhaa :)

  VastaaPoista
 5. Oi ihanuuksia nuo teidän vaihdot! Minäkin tykkään niin kovasti linnuista, ja kardinaaleista erityisesti, että näitä kyllä silmät ymmyrkäisinä katselen :).

  VastaaPoista
 6. QUE HERMOSOS LOS PAJARITOS!!
  SALUDITOS

  VastaaPoista