2. joulukuuta 2012

Tästä se joulunaika alkaa...

Rauhallista ensimmäisen adventin iltaa. Jokohan koko Suomessa on maa valkeana? Täällä saimme tänään n. 15 sentin kerroksen ihanan pumpulista pakkaslunta.
Marraskuu oli minulle todella kiireinen ja olo alkoi olla ihan oikeasti väsynyt ja stressaantunut. Nyt enimmät kiireet pitäisi olla ohi, ja sain viettää kunnon rentoutusviikonlopun. Eilen olimme siskon kanssa shoppailemassa oikein pitkän kaavan mukaan, ja tänään ehdin viimein puuhailla kotona kaikkea pientä: vähän siivota, laitella jouluverhoja ja koristeita ja käydä mummolan valmiiseen pöytään syömään ... sekä käydä ihanan Aman kanssa lenkillä lumisessa metsässä. Nyt jaksaa taas. :)



Askartelin tällaisen yksinkertaisen kranssin kuusenhavuista ja männynkävyistä. Kyllä käsillä tekeminen rentouttaa kiireistä mieltä vaikka ei mistään tämän kummoisemmasta olisikaan kyse!



Sukkalankavarastoa yritän vajentaa, ja puikoilta on tullut perussukkia peruslangoista...



Ohuemmat ja hempeämmät (koko 33) ovat pukinkonttiin, ja paksummat ja punatulkkuiset (koko 37) oman esikoistytön jalkaan. Taas on sukkia tulollaan, ovat niin ihana helppoja kiireisempinäkin päivinä. Sukankutominen on ihan oikeasti meditaatiota parhaimmillaan...



Alkuviikosta Downton Abbeyta katsellessa pistelin tällaista mallia... nyt en ole malttanut keskittyä pistelyyn, mutta viimeistään seuraavan jakson aikana sitten. :) Tästä olisi tarkoitus tulla jotain kaunista jouluksi.
Pehmeän lumisia talvipäiviä kaikille!

IN ENGLISH; After a busy, busy November I was so happy to have a nice relaxing weekend. Yesterday I went Christmas shopping with my sister and today I cleaned the house a bit and put on some Christmas decorations, red curtains, advent candles etc. We also got snow today so everything looks so wintery and beautiful.
I´ve been knitting socks again, I have so much sock yarn that I´m trying to use some of it. I´ve been too tired to stitch most evenings, but here´s a small start I´ve made while watching Downton Abbey. It will be something beautiful for Christmas.

5 kommenttia:

 1. Mitä mallia olet pistelemässä? Siis tuo hope... ja kruunu yläpuolella.

  T. Johanna

  VastaaPoista
 2. Ihan vilpittömästi voin sanoa että tuo sinun tekemä
  on kaunein havukranssi jonka oon ikinä nähnyt !
  -oksat juuri noin kivasti ulospäin "pörhöllään" ja kävyt kauniisti esillä .
  Ei mitään turhia koristuksia ,vain kauniit "metsänvärit ".
  Ja jos sataa lunta kranssiin tulee glitteriä ilmaiseksi :)
  Ihana !!!

  Heti kiinnitin huomiota, Prinsessa-fani kun olen,rp.malliin ihanaan kruunuun!
  Minäkään en tunnista mallia ?!

  Rauhaisaa Joulun odotusta Sinulle !

  VastaaPoista
 3. Hyvää joulunodotusta! Kaunis kranssi ja ihania sukkia. Minä en taida ehtiä sukkia täksi jouluksi kutomaan, mutta lapaset sentään ovat melkein valmiit:)
  Pehmeät värit tuossa pistelyssäsi.

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis kranssi! Minäkin olen sukkia tehnyt lahjaksi monta paria, nyt on viimeinen lahjapari menossa.
  Odotellaanpas sitten kauniin pistelyn valmistumista...

  VastaaPoista
 5. Hieno, raikas krassi!! Ristipistotyön kuninkaallinen alku näyttää kiinnostavalta.

  VastaaPoista