2. helmikuuta 2013

No onkos tullut syksy...

...näin talven keskelle...

Usein tulee pisteltyä vuodenajan mukaisesti, joten nämä syksyiset värit ovat tuntuneet hetkittäin vähän hassuilta, vaikka niistä kovasti siis tykkäänkin. Mutta pistelyn ilo on taas palannut !


Lääkkeenä on ollut tämä Carriage House Samplingsin ihana ja isokokoinen "Autumn at Hawk Run hollow". Sain siitä tuon kaarevan yläosion valmiiksi, nyt puuttuu enää kaksitoista neliön muotoista laatikkoa. Pitäisikin ruveta kaivelemaan varastoja, toivottavasti löytyy ainakin ensimmäisen laatikon langat ettei hyvä pistelyputki katkea.


Pistelen tätä Zweigartin 35 count Edinburgh -pellavalle, värisävy "Sand". Lankana perus-dmc:tä kahdella säikeellä, plus yksi Thread Gathererin silkkilanka.


Tyttö otti kuvat pistelystä sillä aikaa kun olin ulkona lumitöissä - hyvä palvelu, vai mitä? :) Reipasta helmikuuta kaikille, päivä on jo kivasti pidentynyt, saataisiinpa vielä niitä aurinkoisia päiviä...

IN ENGLISH; I´m back on stitching mood... :) I finished the header on "Autumn at Hawk Run Hollow" by Carriage House Samplings. I´ve had this chart for a long time and now I am so happy to be working on it. I´m stitching on 35 count Edinburgh linen, colour "Sand", with dmc and one skein of Thread Gatherer silk.
Now, only twelve blocks to go...

9 kommenttia:

 1. Tosi vauhdikkaasti Sinulla on tämä upea ja
  suuritöinen sampleri-malli lähtenyt "käyntiin".
  Olet jo ehtinyt saada valmiiksi yläosan isot kurpitsat ja linnunpesät..
  Tässä mallissa on niin tosi paljon pistoja että sitä voi todellakin tehdä vaikka vuodenympäri jotta se aikanaan tulee valmiiksi asti..

  Virpi ja monet muut pistelevät innoissaan Joulukoristeita tammi/helmikuussa joten
  "nou hätä" -sitä pistellään mikä hauskimmalta tuntuu ,eikös :D :) :)

  Minulla taas on ihan kevät fiilis :)

  VastaaPoista
 2. Piti käydä ihan katsomassa nettikaupasta millainen tuosta valmiina tulee, hieno!
  Minustakin tuntuisi kyllä erikoiselta aloittaa syksyaihetta näin talvella, mutta mikäs sen estää:) Ajoissa pitää minunkin aloittaa se sinulta saamani syksymalli, että on sitten valmis seinälle oikeaan vuodenaikaan!

  VastaaPoista
 3. Kyllä on iso työ, mutta todella upea valmiina! Stä kuvaa odotellessa :) Minä olen pistellyt koko alkuvuoden laidasta laitaan kevättä, joulua, erilaisia teemoja... hauskaa. Mutta kuvia en voi näyttää, kun ovat salaisia pistelyä.

  VastaaPoista
 4. Kaunis! ihanat lämpimät värit. Onpa reipas tyttö, sellainen palvelu olisi kyllä kivaa:)

  VastaaPoista
 5. Hello

  just found your blog.
  Your knitting and stitching is beautiful!
  Have a good week!

  VastaaPoista
 6. Sinulla syksyä, minulla joulua. :-)
  Oikein harmittaa kun en tykkää pääosin noista syksyn väreistä mutta muodoista ja malleista kyllä muuten

  VastaaPoista
 7. Jee, arvasin että tämä se on. Minulla on tuolla keskeneräisten laatikossa, olen muistaakseni tehnyt sen ekan ruudun talon melkein ainakin, mutta en ole pistellyt tuota pitkään aikaan.

  Kiva että pistelyinto on palannut! Ihana siitä tulee valmiina kyllä, se on niin kaunis työ. Jospa vaikka saisin aikaan kaivettua omani tuolta ja edes katsottua miltä se nyt näyttää :)

  Pistelyniloa!

  Lennu

  VastaaPoista
 8. Ihana syksyinen väripläjäys :) näin lumien keskelle. Hienosti olet jo edistynytkin. Iloa pistelyihin.

  VastaaPoista
 9. Tässä on kyllä niin kauniit värit, että kyllä niitä pistelee ihan mihin vuodenaikaan vain! Ja työ on iso, joten siinä riittää monenmoisia tunnelmia; ihana tulee :)!

  VastaaPoista