17. elokuuta 2011

Valmistunut peitto ja muuta pientä

Sain koottua isoäidinneliöpeiton valmiiksi. Tässä todiste:Peitto on siis Novitan Miami -langasta virkattu, ja kokoa on hiukan vajaat 90x120 cm. Ihan kiva sohvallaköllöttelypeitto siitä tuli. :)
Väreiksi olisin varmaan valinnut jotain muuta jos valinnanvaraa olisi ollut. Valitsin värikartasta kaikki ne värit jotka eivät aiheuttaneet puistatusta, ja tällainen niistä sitten tuli... Ihan kiva kyllä vähän poiketa niistä tutuista ja turvallisista vaihtoehdoista välillä!

En ole muistanut näyttää loppuja ostoksiani (siis jälkitoimitukseen jääneitä), joten tässä taas shoppailukuvaa:
Vasemmalla on CC:n "jälkitoimitukset"; suloisia pikkumalleja sekä lisää ihanaa talvista lintukangasta. Tämäntyypisiä juttuja on vaikea vastustaa... Tuon JBW:n joulumallin tosin lähettivät minulle vahingossa, mutta en pane ollenkaan pahakseni. ;)
Oikealla on ensimmäinen ostokseni saksalaisesta Handarbeitet Pusteblumesta. Kivoja kevät/pääsiäisaiheisia vihkosia ja röyhelönauhaa.
Menin jo kotona ääneen puhumaan pienestä shoppailulakosta, Mutta huomasin Violariumiin ilmestyneen uuden JCS joulukoristelehden. Vähän tekisi mieli tilata...

Kaivelin sadekelin innoittamana syksyisiä koristeita kaapista, ja ajattelin näyttää pari viime syksynä pistelemääni juttua:Neliönmallinen on Prairie Schoolerin "Autumn Leaves" -lehtisestä, ja kaksi muuta ovat Gazette94 -blogista tulostettuja ilmaismalleja. (Sen verran mitä ranskaa taitamattomana ymmärsin, huomasin eilen hänen lopettavansa blogin pitämisen. Harmi juttu, mutta onneksi on vielä monia hänen kivoja mallejaan odottamassa!)
Pikkutöiden viimeistely ei ole vahvimpia puoliani, ja kuvassa näkyykin suunnilleen koko valikoima siitä mitä minun itseluottamuksellani ja kärsivällisyydelläni  saa aikaan... Toivottavasti ne taidot tästä vielä karttuu. :)

IN ENGLISH;
I finished my granny square blanket. It measures 90x120 cm:s and turned out ok. The colours are not exactly my favourite, but there wasn´t much choice with the yarn I used.
I had forgotten to show the rest of my shopping; On the left side are the charts that finally came from Casa Cenina and on the right some more shopping from a german store called Handarbeitet Pusteblume.
Below are some autumn themed ornaments that I stitched last year, and took them out again today. It´s such a  dark and rainy day that it really started to feel like autumn. :)
The Square one is from a Prairie Schooler leaflet and the other two are freebies from Gazette94 blog.

6 kommenttia:

 1. Ihana peitto! Ja kyllä sinulla on aina niin upeita pistelyjä. Ja näköjään lisää niitä tulossa:).

  VastaaPoista
 2. Peiton värit on suloisen pastelliset ,tulee mieleen ranskanpastillit :)

  Kiva-lisää shoppailukuvia!
  Nuo JBW-mallit on mun suosikkeja ,ne on niin hauskoja kun niissä on niitä "piilokuvia".
  H:A Pusteblumessa on ihana,oma erilainen tyylinsä ja he myyvät upeita Vaupelin pellavanauhoja yms.

  Syys-pistelysi on kaikki juuri sellaisia mistä tykkään -ja totta Gazetten mallitkin vois pistellä vaikka kaikki !!
  Viimeistelysikin on nättejä ! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva tuo oravamalli ja kauniita muutkin (jo tehdyt ja tulevat).

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihania syksypistelyitä! Just tulostin tuon oravamallin ja tykkäisin sen vielä tänä syksynä tehdä.

  Ostokset on ihania, tottakai,suloisia nuo linnut.

  VastaaPoista
 5. Tuo peittohan on vallan ihastuttava! Valkoinen raikastaa niin kauniisti kokonaisuutta.

  Syksypistelyt ovat myös tosi somia. Tuon sydämen muistan minäkin tehneeni joskus vaihtoon - vois kyllä tehdä itsellekin...

  VastaaPoista
 6. Tuo autumn leaves -työ on ihan liian ihana! Kyllä nyt tekee itsekin mieli pistellä jotain syksyistä.

  VastaaPoista