22. syyskuuta 2011

Flunssasta toipuessa...

Täällä on podettu flunssaa ihan kunnolla. Tänään oli enää yksi koululainen kotona toipilaana ja oma olokin alkaa olla vähän virkeämpi. En ole jaksanut päivittää blogia enkä käydä muidenkaan juttuja lukemassa. Tälle illalle onkin sitten varmaan kertynyt paljon kivaa katseltavaa... :)

Lehdet lentelevät jo siihen malliin että vaihdoin keittiöön tuon syksyisemmän kaappimallisen pistelyn. Tämäkin on joskus Margarethasta tilattu.Sukankutomisen kautta aloin päästä neulomiskammostani, joten nyt on aika yrittää jotain uutta...
Rose Mohair -langan uusi sävy on mielestäni niin nätti että halusin kokeilla pitsihuivia siitä. Minulla ei ole paljoakaan neuleohjeita kun en ole neulomisesta välittänyt, muutama Novitan lehti kuitenkin. Tämän vuoden kevätnumerossa on aika kivan näköinen huivi, joten sitä sitten rohkeasti aloittelin... Vähän virheitäkin tuohon alkuun tuli, mutta nyt ollaan jo ihan hyvällä mallilla ja homma sujuu ihan leppoisissa tunnelmissa. ;)Pistelyissä olen tehnyt vähän eteenpäin tätä suuritöistä Lumikki-malliani. Kovin suurelta ei edistys näytä, mutta vähän kuitenkin! Oikeastaan juuri nyt kun alkaa tuntua että tämän kanssa alkaa päästä vauhtiin, niin sitten onkin aika laittaa tämä takaisin kaappiin, höh!
Aion nyt kuitenkin aloittaa uuden syksyaiheisen työn, ja näin syksyllähän sen aika on... Siitä tuleekin tyyliltään vähän erilainen, herkempi. En paljasta vielä enempää, ehkä ensi viikolla minulla on näyttää siitä vaihekuvaa.

IN ENGLISH; I took down the apple tree picture from my kitchen and replaced it it with this autumn scene.
I´ve started to knit a shawl for myself. At first it was a bit challenging but now that I´m used to knit the pattern it´s actually very enjoyable.
I´ve been putting some stitches to my Snow White picture, not much but some progress anyway! Now I´m about to start another autumn themed stitching project. More about that next time.

2 kommenttia:

 1. Tuo Lumikki-malli on niin houkuttelevan näköinen, että toivottavasti näen sen pian valmiina :) - satumaisen sinertäviä sävyjä siinä!

  Syksytyökin on oikein tunnelmallinen, ja neulehuivin aloitus näyttää tosi hyvältä, tosiaan, väriä myöten! Minullekin tulee noissa pitsimalleissa aina alkuun virheitä, ennen kuin pääsee jyvälle siitä, miten homma etenee. Tietysti täytyisi aina tehdä mallitilkku, mutta kun malttamattomana tekee mieli aina heti pureutua varsinaiseen työhön :D

  Kiva, että flunssa on selätetty; noita syystauteja on vaikea välttää...

  VastaaPoista
 2. Ihanalta näyttää tämäkin syystaulusi ja kaunista neuletta puikoillasi. Upea on myös tuo Lumikki työsi.
  Minulla ei ole nyt tätä kirjoittaessa sitä Ricon kirjaa käsillä, mutta muistaakseni siinä sivussa lukee Halloween. On siinä joku numerokin, tarkistan asian sinulle. Jos haluat voin toki myös lähettää sen sinulle lainaksi. Laita postia irmepel@gmail.com, jos kiinnostaa.

  VastaaPoista