28. syyskuuta 2011

Vähän viimeistelyä viimeinkin :)

Otsikko sen jo kertookin. Yksinäisen iltapäivän kunniaksi ajattelin tehdä jotain niiden viimeistelemättömien hyväksi... Aloitin helpoimmista, eli pistelyistä joihin minulla sattui olemaan sopivan kokoiset kehykset kaapissa. :)
Päivällä oli niin ihana auringonpaiste, mutta tietysti sitten kun olisi aikaa kuvata on harmaata ja tihkusateista... Ikkunan edessä yritin napsia kuvia, jospa näistä jotain selvää saisi.


Ensinnä on tämä Jardin Privén puu/lammastyö josta tykkään kyllä paljon. Eli täytyy nyt olla iloinen kun se pääsi pois lipastonlaatikosta!


Näistä AOY -tytöistä kehystin nyt tuon oikeanpuoleisen. Polkupyörätyttö on ollut pisteltynä ja kehystettynä jo melkein kymmenkunta vuotta, joten oli jo aikakin saada sille kaveri. Tuo musta kehys on ehkä vähän kovan värinen, mutta saa kyllä kelvata kun ei ruskeaakaan löytynyt. :)
Onko joku muu pistellyt näitä All Our Yesterdays -lapsihahmoja? Minä pistelin näitä muutaman joskus vuosia sitten, ja itseasiassa pari kittiä taitaa vieläkin odottaa tekemättömänä jossain. En tiedä onko näitä nykyään miten saatavilla, jotkut olivat kyllä tosi hellyyttäviä. Ainakin sellainen missä lapsijoukko postittaa kirjettä on jäänyt mieleen, se olisi ihana.


Tästä en saanut oikean väristä kuvaa vaikka miten yritin... Eli JBW:n kurpitsamallista askartelin tällaisen neulavahti-tyyppisen koristeen. Takapuolella on tuota taustalla näkyvää kangasta, ja sivuilla kiertää ruskeakuvioinen nauha.
Ihan saan olla tyytyväinen itseeni, sen verran rankkaa on tuo näpertely! :)Huomasin senkin että meillä ei niin vaan ryhdytäkään askartelemaan, sellaiset yksinkertaiset tarvikkeet kuin pahvi, teippi sekä mattopuukko jossa on terää jäljellä saattavat olla kiven alla... Syyllisiä ovat varmaan ne samat pellepelottomat jotka ovat saaneet ulkovaraston näyttämään kuin pommin jäljiltä. No, pitää varmaan osata olla tyytyväinen siitä että on luovia lapsia!


Tässä vielä aloitus uudesta kirjontatyöstäni. Malli on Marie Suarezin, ja minä olen tietysti heti alkuun pistellyt ne kohdat jotka tehdään tuolla kauniilla silkkilangalla!

IN ENGLISH; I finally got a couple of small stitched pieces framed and one I finished as a pinkeep. Below is a start of my new embroidery project.

8 kommenttia:

 1. Kivoja viimeistelyitä. Ahkera olet ollut.

  Tuosta uudesta(kin) työstä tulee tosi hieno. Olen nyt kerran käyttänyt Glorianan liukuvärjättyä silkkilankaa ja se oli kyllä mukavaa pisteltävää. Ihanan väristä tuo lanka!

  VastaaPoista
 2. Hyvähyvä, viimeistely kannattaa aina :).

  Tykkään kovasti AOY malleista ja olenkin niitä aikoinaan paljon pistellyt ja suunnitteilla pistellä vielä joskus paljon lisää. Malleja on varastossa vaikka kuinka.

  VastaaPoista
 3. Hienot viimeistelyt! Ja aivan ihanat työt taas.

  VastaaPoista
 4. No onpa ihanat viimeistelyt; onnittelut niistä!

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka kauniit viimeistelyt! Tuo kurpitsamalli täytyy laittaa korvan taakse....

  VastaaPoista
 6. Ihania pistelyitä löytyi sinulta, katsoin monta postausta taaksepäin, lienenköhän täällä ennen käynytkään, nyt laitan suosikkeihin:)

  VastaaPoista
 7. Ihanan kurpitsan pistelit. Onnitteluja monista viimeistelyistä. Noita aoy:n malleja olen nähnyt nettikaupoissa ihan lähiaikoinakin ja jossain ristipistolehdessäkin on joku tuollainen lähivuosina ollut.

  VastaaPoista
 8. Täällä toinen AOY-fani. Seinällä on pari taulua, yksi odottelee viimeistelyä ja huisa määrä malleja/pakkauksia varastoissa. Aivan eka x-pistoihastus ja tykkään kyllä vieläkin.

  Hienoja nämä sinun viimeistelysi pistelyistä nyt puhumattakaan !

  VastaaPoista