17. toukokuuta 2012

Ensimmäinen rp-vaihtoni

Eila lähetti minulle pääsiäisen aikaan sähköpostia mukava ehdotus mielessään; jos tekisimme keväisen lintuaiheisen vaihdon. Innostuin tietysti, olenhan joskus ihastellut vaihtopaketteja muissa blogeissa. Vähän jännittikin tällaista ensikertalaista, kun en ole oppinut katsomaan toisten juttuja sillä silmällä että mistähän kukakin tykkää, mutta Eilalla oli niin hyviä käytännön vinkkejä, että ihan turvallisin mielin uskaltauduin mukaan.
Eilen kävin hakemassa postista pakettini, ja tällaisia ihanuuksia Eila oli minulle lähettänyt:


Aivan ihana pistelyllä varustettu tarjotin lisukkeineen! Paketissa on tuollainen ihana keväisen hempeä ilme vaaleansinisine ja valkoisine sävyineen. On sanomattakin selvää, että tykkään kovasti. :)
Oma mielikuvitukseni ei kovin herkästi loihdi pistelyistä kauniita käyttöesineitä, joten tämä tarjotin on ihan nappijuttu. Saas nähdä mihin käyttöön raaskin tuon ottaa, juon kyllä aina iltateen sohvalla lasten mentyä nukkumaan ...tai sitten tuo olisi passeli myös käsityölipaston päällä pidettäväksi, siinä olisi vaikka keskeneräinen neulomus käden ulottuvilla...
Mukana tullut "Save Water" -malli täytyy kyllä pistellä joku päivä pieneksi muistutukseksi suihkussa lotraavalle jälkikasvulle.


Tästä näette suloisen lintupariskunnan sekä Tilda-kankaan kuvioinnin lähempää...


Ja söpöstä mukistakin vielä lähikuva. Ja Virpi huom! Tässä näkyy myös yhdensorttisia villitulppaaneja. :)
Kiitos vielä Eilalle aivan ihanasta paketista, ei tee mieli laittaa vastaan sen syksyisen lintuvaihdon suhteen...

Minä pistelin Eilalle tällaisen pikkutyynyn Prairie Schoolerin mallilehtisestä "Spring&Autumn". Olen vähän arka viimeistelijä, joten nyt kun pistely lähti maailmalle, ajattelin ottaa varman päälle ja tehdä tutulla tyylillä. Kikkaillessa voipi tulla sotkua! :)


Mukaan laitoin palaset ruudullista pellavakangasta sekä vaaleanvihreää viimeistelykangasta, sekä tuollaisen pienen lintukirjan. Tuo on ihan kiva kirja kauniine kuvineen ja linnunlaulu -cd-levyineen, ja kun Eilalla ei kuulemma tuollaista ennestään ollut, niin ihan hyvä valinta taisi olla. Kyllä tällaiset seikat kuitenkin ensikertalaista vähän jännittää. :)
Tänään on ollut ensimmäinen oikea kesäpäivä, ja nyt kuuluu voimistuvaa ukkosen jyrinää...


IN ENGLISH; I took part in my first ever cross stitch exchange. Eila asked if I wanted to have a bird themed exchange with her, and of course I wanted. She sent me this lovely tray with stitched birds, and a beautiful piece of fabric, a mug and a Lizzie Kate chart. Thank you so much Eila, I really love everything.
I stitched this little bird from a Prairie Schooler "Spring&Autumn", and included pieces of linen and cotton, and a small book introducing birds.

8 kommenttia:

 1. Niin suloiset lintuset saamassasi tarjottimessa ja Sinun pistelemä Prairie Schooler on todella tyylikäs.Niin täyteläiset värit ja "vanha tuttu viimeistely " toimii
  erniomaisen hyvin :)

  kyllä rp-vaihdot on tosi kivoja niin mukavaa vaihtelua arkeen :)

  VastaaPoista
 2. voi että! Aivan ihana vaihto molemmin puolin! ihanat mallit molemmilla ja linnut on niin mukavia. Kylkiäiset oli teillä kanssa kivoja, mä kattelin tota lintukirjaa mutta en tullut ostaneeksi, pitää vielä harkita kun on alkanut pihalla vierailevat linnut kiinnostamaan.

  Todella ihania myös nuo villitulppaanit. Niistä oli juttua Hesarista heti sitten kun olin täällä saanut niistä isnfoa, aika hauska sattuma. Ja voit olla varma, että nyt metsästän villitulppaaneja myös meidän pihalle kasvamaan!

  VastaaPoista
 3. Kerrassaan ihana vaihto on teillä ollut, kauniit pistelyt ja kivat lisukkeet puolin ja toisin.
  Tykkään erityisesti tuosta Schoolerin mallista ja sen värimaailmasta. Täytyykin pistää kyseinen malli sille pitkälle toivomuslistalle :).

  VastaaPoista
 4. Tosi ihanalta näyttää tuo teidän vaihto, molemmin puolin - aivan ihanat lintupistelyt teillä! Vaihdot on niiiiiiin kivoja :D.

  VastaaPoista
 5. Atalien Vert Manon on se kyselemäsi nätti vihreän sävy. Siinä vain on eri värjäyserillä tosi suuri ero. Mulla on sitä 2 dokkaa, josta vaaleampaa käytin just maitotilan puihin, ja sitä toista, tummempaa, noihin tummanvihreisiin varsiin ja lehtiin. Ja kyse on siis ihan samannimisestä väristä, eri värjäyserästä vain!

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva vaihto teillä! Hieno tuo Eilan tarjotin. Ja sinun lintutyynysi niin tyylikäs!

  VastaaPoista
 7. Onpa tosi, tosi ihana vaihto teillä! Molemmat pistelyt niin kauniita ja kivoja lintuaiheisia lisukkeita olette lähettäneet.

  VastaaPoista