10. toukokuuta 2012

Yllätyspostia Outilta


 Eilen lenkillä mietin, että keksinköhän lähiaikoina mitään blogissa esiteltävää, kun omia tekeleitä ei taida päästä vähään aikaa näyttämään. Sitten postissa tuli lupaavan pullea kirjekuori, ja sisältä paljastui niin kivaa yllätyspostia Outilta, että täytyyhän tämä jakaa muidenkin kanssa:


Lähetin Outille vähän aikaa sitten lehden jossa oli häntä kiinnostava malli, ja tässäpä paluupostissa tullutta "vaivanpalkkaa". Taisin kyllä päästä aika reilusti voiton puolelle! :)
Kuoresta löytyi siis kaunis itsetehty kortti, suloista lehmäkuvioista kangasta ja tuo aivan ihana pupuneulatyyny! Kiitos vielä, Outi. :)
Kuva on valitettavasti vähän hämärä, mutta tässä alempana näette puputyynyn lähempää:


Todella suloinen! Tykkään kovasti primitiivistyylisistä malleista, ja tässä on niin kaunis, hillitty värimaailmakin.
Esittelyapuna tässä on omenapuun alla asuvat pikkupuput, jotka tarkkailevat kevätkukkien kukinnan sujumista. Villitulppaneissa näkyy vasta pienet nuput, mutta pian nekin sieltä aukeavat. Omenapuun oksankärkiä oli taas talven aikana vähän järsitty, mutta oletettavasti nämä pikkukaverit eivät ole syyllisiä, vaan ne eläväisemmät lajitoverit.


Olen osallistumassa ihka ensimmäiseen rp-vaihtooni, joten viime aikojen pistelyt pysykööt vielä salassa. Puikoillakin on sen verran isompi työ, että saas nähdä milloin on esittelykelpoista/valmista näytettävää.
Kivoja kevätpäiviä, sateestahan on pidemmän päälle vain iloa, kun puiden lehdet aukeavat ja nurmikon kasvu pääsee vauhtiin...

8 kommenttia:

 1. Ollaankin näemmä samoihin aikoihin täällä "langoilla":)
  Ihana puputyyny, kivasti on Outi viimeistellyt sen!
  Vaihtotunnelmissa minäkin...
  Sain lainaan ystävältä Suuri käsityö -lehden, siinä oli kiva pitsipusero, tekisi kovasti mieli tehdä tänä kesänä sellainen. No ainakin voi haaveilla...

  VastaaPoista
 2. Oi,miten sööti pupu-tyyny,ruskea värimaailma on tosiaan hillityn tyylikäs 1
  Outi on aivan mestari korttien tekijä-minä vasta opettelen...
  ;)

  Kauniisti kukkii jo sinun pihallasi ,koristepuput on somia :)

  Kivaa kun innostuin mukaan rp-vaihtoon-ite oon aivan ihastunut vaihtoihin kun on niin kivaa suunnitella miten toista ilahduttaa.siitäkin tykkään kun usein saa tehdä jotain hiukan erityylistä ja käyttää muita kuin omia lempivärejään.
  Joutuu/ pääsee hauskasti pois "mukavuusvyöhykkeeltä ! :)

  VastaaPoista
 3. Paljastuihan se mystisen kirjekuoren sisältö. :) Kivoja tollaiset päivänpiristykset. - Lasse

  VastaaPoista
 4. Ihana neulatyyny. Ja kauniita pupuja pihallasi. Pihapatsaat ovat niin hauskoja, niillä saa omanlaisensa tunnelman aikaan. Ja nuo puput eivät todellakaan tuhoa mitään. Kivasti kevätkin jo kukkii pihallasi.

  Yhtä jäin miettimään; mitä ihmettä ovat villitulppaanit?

  VastaaPoista
 5. Kappas, meidän puutarhaihminen-Virpi ei tunne villitulppaaneita :) (ks. edell. kommentti). Nyt mun sit täytyy olla leuhka, kun jopa minä tiedän, mitä ne on, ja hyviä kukkijoita kuulemma ovatkin, vaikkei ole itselle tullut vielä istuteltua, vaan mennään ihan skillojen, narsissien ja keltaisten jalostettujen tulppaanien varassa vielä tänä keväänä.
  Juu, kuten sanottu, jaan kanssasi ihastuksen primitiivisiin malleihin ja pupuihin myös - ja sit noihin lehmiin ;D.
  Kiva, kun olet innostunut vaihtoon mukaan. Minä puolestani olen ihan vaihtoaddikti. Ei meinaa ehtiä itselle mitään tehdä, kun on niin kiva tehdä vaan vaihtoja koko ajan :D. Niinpä mullakin on useampi vaihtotyö (heh, tällä hetkellä 3) työn alla, ja vähän sama ongelma kuin sulla, ettei passaa julkisesti vielä juuri mitään sitten vilautella.

  VastaaPoista
 6. Olipas mukavaa yllätyspostia. Hieno tuo tyyny.

  VastaaPoista
 7. Kiitosta vaan villitulppaani-infosta =)

  Ihan oikeesti en ole niistä koskaan kuullut aikaisemmin, enkä edes lukenut mistään puutarhakirjsta, mutta netti avartaa ja nytpä tiedän! Nyt sitten ihan villinä metsästämään villitulpaaneja. Minä yritin laittaa jotain tulppaaneja viime syksynä penkkiin, mutta ei sieltä puske kuin vartta ylös...

  VastaaPoista
 8. Kivaa ylläripostia Outilta, ihana puputyyny.

  VastaaPoista