23. joulukuuta 2012

Rauhallista joulunaikaa!

Vähän viime tingassa tulevat nämä toivotukset, mutta joka tapauksessa rauhallista ja tunnelmallista joulunaikaa kaikille jotka tätä lukevat!


Esittelen samaan syssyyn viimeaikaisia käsitöitä:


Tarvitsin lämmikettä talviautoiluun ynnä muihin viileän paikan puuhiin, joten neuloin kämmekkäät Jussi-langasta Ullasta löytyneellä ohjeella. Eivät ehkä maailman siroimmat, mutta lämpimät kyllä ja se oli tarkoituskin. :)


Aloitin myös jouluista pistelyä... Pistelyhetket ovat olleet niin lyhyitä ettei tämä tule pääsemaan tänä jouluna vielä esille, mutta onpahan pyhiksi punaista ja kimaltelevaa pisteltävää. Lanka on Emmulista hankittua kimallelankaa ja kangas flobaa, malli taas kerran ikivanhasta lehdestä. :)

IN ENGLISH; I´m wishing a joyful Christmas to all of you...

7 kommenttia:

 1. Ihanat kämmekkäät. Joulun välipäiviksi minullakin pistely odottamassa. Rauhallista Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunista punaista lankaa. Minulla on talviaiheinen rp-työ meneillään, mutta taidan kuitenkin enimmäkseen neuloa tarpeellisia tamineita joululomalla, jos vaan maltan pitää näppini erossa pistelystä;)
  Oikein hyvää joulunaikaa!

  VastaaPoista
 3. RauhaisaaJoulun aikaa Sinullekin :)
  Upeat kämmekkäät ja todella kaunista jälkeä tulee tuolla tumman punainen/kulta efektilangalla :)

  Vanhoista rp-lehdissä löytää usein aarteita ,kun alkaa selata melkein jo unohtuneita lehtiään tulee helposti vastaan "Pakko pistellä "-malleja joihin ei ennen ole osannut kiinnittää huomiotakaan :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat on nuo kämmekkäät ja pistelystä tulee kaunis, onhan se joulu ensivuonnakin! Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 5. Mukavaa uutta vuotta! Komeat kämmekkäät, ja ihanan näköistä pistelyjälkeä. Piti myös äsken kehumani noita "koiranluita" tuossa alempana; hauskat ja kauniit, vaikka meidän Patsku olis varmaan niin yksinkertainen, ettei tajuaisi noita leluikseen. Se kun - hyväkäytöksisenä piskinä - on ihan itsekseen oivaltanut, että äiteen käsitöihin ei passaa koskea :D.

  VastaaPoista
 6. Beautiful the Joyeux Noel embroidery !

  VastaaPoista